YakupAziz Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer SFYA Digital 13 Haziran 2020 #1 Merhaba, AB350M anakartım var ve BIOS'a girmek istiyorum. İnternete yazdım ancak Gigabyte anakartların BIOS'una girmeyi bir türlü bulamadım. Aramızda bilenler varsa lütfen cevaplayabilir mi? Teşekkür ederim. Anakart: Gigabyte AB350M. Windows 10 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
Merhaba, AB350M anakartım var ve BIOS'a girmek istiyorum. İnternete yazdım ancak Gigabyte anakartların BIOS'una girmeyi bir türlü bulamadım. Aramızda bilenler varsa lütfen cevaplayabilir mi? Teşekkür ederim. Anakart: Gigabyte AB350M. Windows 10 kullanıyorum.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #2 F2, Delete tuşlarıyla genelde her BIOS'a girilir.
YakupAziz Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer SFYA Digital 13 Haziran 2020 #3 Firehorse MK II dedi: F2, delete tuşlarıyla genelde her BIOS'a girilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum bilgisayarı kapatıp açtım açılırken de denedim şu anda deniyorum. Olmuyor. Moderatör görüyorsan cevaplarsan mutlu olurum reis.
Firehorse MK II dedi: F2, delete tuşlarıyla genelde her BIOS'a girilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum bilgisayarı kapatıp açtım açılırken de denedim şu anda deniyorum. Olmuyor. Moderatör görüyorsan cevaplarsan mutlu olurum reis.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 Bilgisayar açılırken yazması lazım aslında, Windows logosu gelene kadar spamlayın tuşu. F2, Delete, F1 ya da ESC olabilir.
Bilgisayar açılırken yazması lazım aslında, Windows logosu gelene kadar spamlayın tuşu. F2, Delete, F1 ya da ESC olabilir.