AB350M BIOS'a nasil girilir?

YakupAziz

Hectopat
Yer
SFYA Digital
Merhaba, AB350M anakartım var ve PC'yi açınca klavyeyi hemen algılamadığı için BIOS'u açamıyorum.
Klavyem USB girişli modelini bırakıyorum;

Technopat'ın attığı YouTube videosunada baktım ancak olmadı. BIOS'u nasıl açabilirim?

Nasıl hemen algılamıyor Power tuşuna bastıktan sonra 2 ya da 3 saniye içinde klavye mouse çalışır.
Delete tuşuna basarak BIOS menüsüne giriş yapılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Belki yardımcı olabilir.

Shift tuşuna basarken yeniden başlat seçeneğine basın. Karşınıza bir arayüz gelene kadar basılı tutun. Ordan sorun gider seçeneğine basıp gelişmiş seçeneklere basın. Oradan da UEFI Donanım Yazılımı Ayarları'na girin. Yeniden başlata basın. BIOS açılacaktır.

Onu denedim ancak olmadı. Acaba anakartımı güncellemek gerekir. Yani bir program indirip kurmakmı gerekiyor?

Denedim açılmadı.

Her şeyi denemişsiniz. BIOS Sıfırlamak dışında aklıma bir şey gelmedi. BIOS Sıfırlayıp doğrudan BIOS'a girmek mümkün ama önceden yapılmış ayarların hepsi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…