L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 1 Nisan 2021 #61 Yehetto dedi: Magnum Beyaz'a tapan ben bunu beğenmedi. Genişletmek için tıkla... Hele onu hiç sevmiyorum. Carte Dor'e adamdır deyip son noktayı koymak istiyorum. Ortak noktada buluşmuş oluruz.
Yehetto dedi: Magnum Beyaz'a tapan ben bunu beğenmedi. Genişletmek için tıkla... Hele onu hiç sevmiyorum. Carte Dor'e adamdır deyip son noktayı koymak istiyorum. Ortak noktada buluşmuş oluruz.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Nisan 2021 #62 Lord Raiden dedi: Bana normal Classics gibi geliyor tadı. Frigola bin basar Magnum'a. Genişletmek için tıkla... Arada bariz kalite farkı var.
Lord Raiden dedi: Bana normal Classics gibi geliyor tadı. Frigola bin basar Magnum'a. Genişletmek için tıkla... Arada bariz kalite farkı var.
K kullanilmiyorr Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 394 1 Nisan 2021 #63 Hashtag dedi: Millie Bobby Brown Linç kokusu alıyorum Genişletmek için tıkla... 16 yaşında kendi şirketi olmasaydı ve dünyanın neredeyse en çok bilinen dizilerinde başrol olarak oynamasaydı evet belki olabilirdi.
Hashtag dedi: Millie Bobby Brown Linç kokusu alıyorum Genişletmek için tıkla... 16 yaşında kendi şirketi olmasaydı ve dünyanın neredeyse en çok bilinen dizilerinde başrol olarak oynamasaydı evet belki olabilirdi.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #64 Lord Raiden dedi: Hele onu hiç sevmiyorum. Carte Dor'e adamdır deyip son noktayı koymak istiyorum. Ortak noktada buluşmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Carte Dor'e iyidir ama orta noktayı Algida Max ve Cornetto diyerek koyayım.
Lord Raiden dedi: Hele onu hiç sevmiyorum. Carte Dor'e adamdır deyip son noktayı koymak istiyorum. Ortak noktada buluşmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Carte Dor'e iyidir ama orta noktayı Algida Max ve Cornetto diyerek koyayım.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 1 Nisan 2021 #65 kullanilmiyorr dedi: 16 yaşında kendi şirketi olmasaydı ve dünyanın neredeyse en çok bilinen dizilerinde başrol olarak oynamasaydı evet belki olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Parası olan herkes kozmetik şirketi (artık adı neyse) açıyor zaten.
kullanilmiyorr dedi: 16 yaşında kendi şirketi olmasaydı ve dünyanın neredeyse en çok bilinen dizilerinde başrol olarak oynamasaydı evet belki olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Parası olan herkes kozmetik şirketi (artık adı neyse) açıyor zaten.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 1 Nisan 2021 #66 Ardaaa11 dedi: Arada bariz kalite farkı var. Genişletmek için tıkla... Doğru ama bana tadları aynı geliyor. Frigola varken Magnum yemem.
Ardaaa11 dedi: Arada bariz kalite farkı var. Genişletmek için tıkla... Doğru ama bana tadları aynı geliyor. Frigola varken Magnum yemem.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 1 Nisan 2021 #67 Çağlar0707 dedi: Bu kabul edilemez. Usta kötüdür. Genişletmek için tıkla... İstanbul için öneri mekan var ise gidebilirim. Urfalı arkadaş çok iyiyim dedi, yaptı falan ama beğenemedim.
Çağlar0707 dedi: Bu kabul edilemez. Usta kötüdür. Genişletmek için tıkla... İstanbul için öneri mekan var ise gidebilirim. Urfalı arkadaş çok iyiyim dedi, yaptı falan ama beğenemedim.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #68 Cyberpunk 2077.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 1 Nisan 2021 #69 Teknoloji. Bana göre teknoloji çok abartılıyor. Herkes çok övüyor ancak, bana göre halen ilkel durumdayız. NOT: Güzel değil demedim, abartıldığı kadar gelişmiş bir şey değil demek istedim.
Teknoloji. Bana göre teknoloji çok abartılıyor. Herkes çok övüyor ancak, bana göre halen ilkel durumdayız. NOT: Güzel değil demedim, abartıldığı kadar gelişmiş bir şey değil demek istedim.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #70 Lewis Hamilton ve memur Bottas.