D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor?
Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor?
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 7 Kasım 2024 #2 Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor? Genişletmek için tıkla... Öncelikle selamünaleyküm aradaki fark Türkçe karakterler olmaz ş harfi gibi ö harfi gibi iyi akşamlar iyi sosyaller hayırlı olsun.
Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor? Genişletmek için tıkla... Öncelikle selamünaleyküm aradaki fark Türkçe karakterler olmaz ş harfi gibi ö harfi gibi iyi akşamlar iyi sosyaller hayırlı olsun.
Emin.1 Decapat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 252 Çözümler 3 7 Kasım 2024 #3 ğ, ç, ş, ü, ö, ı abd düzeninde yok
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 12 7 Kasım 2024 #4 Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor? Genişletmek için tıkla... İ, Ö, ğ falan yok işte ç gibi.
Doruk Durmaz dedi: Arkadaşlar selam Amazon'dan Razer ornato V3 X alacağım. Fakat ABD düzeni ve Türkçe düzeni seçenekleri var hangisi Q klavye oluyor? Genişletmek için tıkla... İ, Ö, ğ falan yok işte ç gibi.
Portakal53 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 654 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520 80WK I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #5 İkisi de Türkçe ama ben US kullanıyorum mesela Türkçe karakterler yok ve noktalama isaretleri farkli yerde
İkisi de Türkçe ama ben US kullanıyorum mesela Türkçe karakterler yok ve noktalama isaretleri farkli yerde
D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #6 Sukunanınteli dedi: İ, Ö, ğ falan yok işte ç gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi ikisi de Q klavye ama Türkçe düzen olanda var sadece o harfler değil mi?
Sukunanınteli dedi: İ, Ö, ğ falan yok işte ç gibi. Genişletmek için tıkla... Şimdi ikisi de Q klavye ama Türkçe düzen olanda var sadece o harfler değil mi?
Portakal53 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 654 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520 80WK I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2024 #7 Doruk Durmaz dedi: Şimdi ikisi de Q klavye ama Türkçe düzen olanda var sadece o harfler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen oyle
Doruk Durmaz dedi: Şimdi ikisi de Q klavye ama Türkçe düzen olanda var sadece o harfler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynen oyle
D Doruk Durmaz Centipat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #8 Portakal53 dedi: Evet aynen oyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm.