SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir? Dosya Ekleri IMG_20230718_210638.jpg 78,1 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir?
Çözüm berke097 18 Temmuz 2023 SwanesSS dedi: Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size Paypal gerekiyor.
SwanesSS dedi: Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size Paypal gerekiyor.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #2 SwanesSS dedi: Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size Paypal gerekiyor. Artı 1 Eksi Çözüm
SwanesSS dedi: Merhaba. İnnal ile ABD Microsoft Store'dan Xbox Game Pass Ultimate alıyorum fakat ödeme yerine gelince hep bu oluyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size Paypal gerekiyor.
KS KS SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 berke097 dedi: Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size PayPal gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum. Artı 1 Eksi
berke097 dedi: Bu hatayı almanız gayet normal çünkü Türk kartı kullanıyorsunuz size PayPal gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum.
berke097 Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #4 SwanesSS dedi: Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Amerika Kartına veya Paypal'e ihtiyacınız var maalesef Türk kartıyla Amerika Store'dan alışveriş yapamazsınız. Artı 0 Eksi
SwanesSS dedi: Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Amerika Kartına veya Paypal'e ihtiyacınız var maalesef Türk kartıyla Amerika Store'dan alışveriş yapamazsınız.
KS KS SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 berke097 dedi: Amerika Kartına veya Paypal'e ihtiyacınız var maalesef Türk kartıyla Amerika Store'dan alışveriş yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
berke097 dedi: Amerika Kartına veya Paypal'e ihtiyacınız var maalesef Türk kartıyla Amerika Store'dan alışveriş yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 18 Temmuz 2023 #6 SwanesSS dedi: Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Visa olması, kullandığın kartın Türkiye'deki bir şirkete bağlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Artı 0 Eksi
SwanesSS dedi: Visa olduğu için yine sorun olmaz diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Visa olması, kullandığın kartın Türkiye'deki bir şirkete bağlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
ImmaThinkThis Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 18 Temmuz 2023 #7 Kod alıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #8 ImmaThinkThis dedi: Kod alıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 1$ oluyordu ilk ay gamepass u. onu denemek istemiştim Ellie Williams dedi: Visa olması, kullandığın kartın Türkiye'deki bir şirkete bağlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ImmaThinkThis dedi: Kod alıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 1$ oluyordu ilk ay gamepass u. onu denemek istemiştim Ellie Williams dedi: Visa olması, kullandığın kartın Türkiye'deki bir şirkete bağlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.