ABD seçimleri

Yok böyle birşey hocam.
Paşa vahit.
Deli vahit.
Aşmış kendini.
Aman uzaylılar bile onu dinlemiş.. patlat beni hocamm.
Allah'im bu ne, offf kulaklarim, beynim buyulendi. İlk defa gordum/izledim.. ringtone yaparim ben bunu .

Şu herif, Avrupa’da olsaydı tomorrowland festivallerine falan çıkardı büyük ihtimal. Ben hayatımda böyle bir mix, böyle bir org kullanışı görmedim. Org’u üreten firma bu özelliklerini bilmiyordur daha cihazın.

ben de onu dusunuyordum izlerken.. belki bu org'a harcayacagi zamani uzay bilimine adasaydi, su anda mars'a gidip geri bile geliyor olabilirdik

Biden Michigan eyaletinde kesin zaferini ilan etmiş. Nevada Trump'a geçmezse yeni başkan Biden olacak.
Ayrıca Trump Pensilvanya'yı kuvvetle muhtemel kazandı.

Arkadaşlar şaka maka, bugünler tarihe geçti bile. Amerika, tarihinde böyle bir film çekilmedi daha. Biden’ın kazandığı yerler hemen onaylanırken, trump’un kazandığı yerler halâ bekletiliyor. Twitter, trump’un neredeyse bütün twitlerini sansürlüyor. Az önce trump’a ait 80 oy pusulasının yakıldığı hesabı göz göre göre askıya aldı. Kimsenin görmemesi için. Küreselcilerin nasıl bir tehlike olduğunu anlayın. Uyanın artık. Eğer gerçekten biden seçilirse ülkemizi çok zor günler bekliyor.

Hocam siz Steam Key'lerini hazırlayın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…