ABD; Yunanistan'ın arkasındayız diyor

Bir gün aslında mecazi bir söyleyişti.
Sadece hava gücüne dikkat çekmek istedim.

Ben her şeyin CIA tarafından yıllar önce planlandığını düşünüyorum. Ülke bilerek zayıflatıldı ve halen zayıflatılmaya devam ediliyor. Fabrikalarımız satıldı, Suriyeliler alındı ve daha nicesi. Yıllar süren yıpratmanın sonucu oluşan zayıf Türkiye (eskisine göre zayıf olan) saldırıya açık hale gelmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'nin hava gücü iyi değil yoksa Yunanistan'ı 1 günde yok eder.
Hava gücümüz gayet yerinde Dünya'da TİHA üretebilen 4 ülkeden biriyiz ama Dünya savaşı çıkarsa bir tık sıkıntı olabilir

Arkadaşlar objektif bakmayı acilen öğrenmeniz lazım. Hava üstünlüğüne sahip falan değiliz. Şu halde havada bizi perişan ederler.

Unutmayalım Ukrayna'nın arkasındada Amerika vardı sonuç ne oldu?

CIA böyle bir şey planlamaz. Kurtlar Vadisindeki "Yeni Dünya Düzeni" sahnesinden dolayı çoğu kişinin kafası karışmışta, böyle bir şeyin olmadığını kanaatindeyim. Ülke bilerek zayıflatılmadı, ülke zaten zayıftı. 100 yıl öncede, 30 yıl öncede, 10 yıl öncede zayıftık. Satılan fabrikaların hepsi üretimi duran, işlevsiz boşa masraf fabrikalar. Mesela sen demir çıkartıyorsun, demir biterse o fabrika sence zarar mı olur fayda mı? Tabikide Zarar. Özelleştirip farklı fabrikalar yapılıyorlar ki ben bunu açıkça desteklerim. Türkiye'nin zayıf olma nedeninin en büyük sebebi komşularımızın Stabilitesinin düşük olması yani hep savaş çıkıyor etrafımızda. Türkiye'de geri kalmak istemiyor, ne koparırsam kardır diyor ama bir o kadar da veriyor. Türkiye önümüzdeki yıllarda savaşa girmez. Zaten Dünya Ekonomisi bir hayli sallandı, bide 2 ülkenin hele NATO ve AB ülkesinin savaşa girmesi Dünya Ekonomisini geri döndüremeyecek şekilde etkiler.

Ortak yanları İslam düşmanı olmaları. Türkiye yunanistana girse 3-5 günde düz eder geçer. Fakat sıkıntı arkasında. Amerika olmasa zaten çoktan Yunanistan yok olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…