eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.220 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #11 375191 dedi: Sence gidip kalma konusu çok sıkıntı çıkarır mı? Bizim için en büyük sorun o. Genişletmek için tıkla... Elinizde paranız var ise çok sorun çıkaracağını sanmıyorum, dil seviyen iyi değilse 1. ayını tamamlamadan Türkiye kapıları gözükür gibi.
375191 dedi: Sence gidip kalma konusu çok sıkıntı çıkarır mı? Bizim için en büyük sorun o. Genişletmek için tıkla... Elinizde paranız var ise çok sorun çıkaracağını sanmıyorum, dil seviyen iyi değilse 1. ayını tamamlamadan Türkiye kapıları gözükür gibi.
3 375191 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 405 Makaleler 1 1 Eylül 2023 #12 eKqx dedi: Elinizde paranız var ise çok sorun çıkaracağını sanmıyorum, dil seviyen iyi değilse 1. ayını tamamlamadan Türkiye kapıları gözükür gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar miktar lazım. Ortalama hesapla 100-150 bin var mıdır?
eKqx dedi: Elinizde paranız var ise çok sorun çıkaracağını sanmıyorum, dil seviyen iyi değilse 1. ayını tamamlamadan Türkiye kapıları gözükür gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar miktar lazım. Ortalama hesapla 100-150 bin var mıdır?
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.554 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #13 375191 dedi: Sence gidip kalma konusu çok sıkıntı çıkarır mı? Bizim için en büyük sorun o. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin geleceği iyi görünmüyor, o yüzden zor olsa bile gidip alışmanız gerekir. Tek başınıza olmamanız güzel bir artı.
375191 dedi: Sence gidip kalma konusu çok sıkıntı çıkarır mı? Bizim için en büyük sorun o. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin geleceği iyi görünmüyor, o yüzden zor olsa bile gidip alışmanız gerekir. Tek başınıza olmamanız güzel bir artı.
3 375191 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 405 Makaleler 1 1 Eylül 2023 #14 Turgineer dedi: Türkiye'nin geleceği iyi görünmüyor, o yüzden zor olsa bile gidip alışmanız gerekir. Tek başınıza olmamanız güzel bir artı. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun. Her kişinin hayallerinden biridir. Umarım bizimki hayal olarak kalmaz.
Turgineer dedi: Türkiye'nin geleceği iyi görünmüyor, o yüzden zor olsa bile gidip alışmanız gerekir. Tek başınıza olmamanız güzel bir artı. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun. Her kişinin hayallerinden biridir. Umarım bizimki hayal olarak kalmaz.