tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #51 mehmeticikisi dedi: Cıkın hocam siz cok iyi biliyosunuz biz hiç bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... mehmeticikisi dedi: Hocam eGPU olarak kullanacagım ama sorun olur mu laptopumun işlemcisi i5 2410M. Genişletmek için tıkla... Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki.
mehmeticikisi dedi: Cıkın hocam siz cok iyi biliyosunuz biz hiç bilmiyoruz. Genişletmek için tıkla... mehmeticikisi dedi: Hocam eGPU olarak kullanacagım ama sorun olur mu laptopumun işlemcisi i5 2410M. Genişletmek için tıkla... Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #52 tugoli dedi: Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki keşke banlansam. Genişletmek için tıkla...
tugoli dedi: Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki keşke banlansam. Genişletmek için tıkla...
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 30 Mart 2022 #53 eGPU yapacaksanız hiç verimli olmaz i5 2410M işlemcisiyle. Darboğaz kaçınılmaz o işlemciyle.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #54 mehmeticikisi dedi: Tek fanlı model bu. 2 fanlı model attar mısınız varsa? Genişletmek için tıkla... IQ'su yüksek insan 1650-1050ti dediğin kartı pasif soğutma ile bile soğuturum ben TDP'si kaç ki çift fan istiyorsun en ucuzunu alacaksın. Pasif soğutma ve TDP ne google'dan aratabilirsin bulamazsan anlatayım.
mehmeticikisi dedi: Tek fanlı model bu. 2 fanlı model attar mısınız varsa? Genişletmek için tıkla... IQ'su yüksek insan 1650-1050ti dediğin kartı pasif soğutma ile bile soğuturum ben TDP'si kaç ki çift fan istiyorsun en ucuzunu alacaksın. Pasif soğutma ve TDP ne google'dan aratabilirsin bulamazsan anlatayım.
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #55 tugoli dedi: Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki. Genişletmek için tıkla... siz konuyu kavgaya taşıyorsunuz hocam birde sizin mesajlarınıza bakalım
tugoli dedi: Bunları diyen adam garantisi az kalmış ürün satıyor bozulacak ürün satıyor İncehesap diyor ve sonra ahkam kesiyor. Şu insan evladı neden hala banlanmadı ki. Genişletmek için tıkla... siz konuyu kavgaya taşıyorsunuz hocam birde sizin mesajlarınıza bakalım
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #56 mehmeticikisi dedi: siz konuyu kavgaya taşıyorsunuz hocam birde sizin mesajlarınıza bakalım Genişletmek için tıkla... Hakaret var mı mesajlarda hep seni övdüm bknz: tugoli dedi: insan evladı Genişletmek için tıkla... tugoli dedi: IQ'su yüksek insan Genişletmek için tıkla...
mehmeticikisi dedi: siz konuyu kavgaya taşıyorsunuz hocam birde sizin mesajlarınıza bakalım Genişletmek için tıkla... Hakaret var mı mesajlarda hep seni övdüm bknz: tugoli dedi: insan evladı Genişletmek için tıkla... tugoli dedi: IQ'su yüksek insan Genişletmek için tıkla...
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 30 Mart 2022 #57 mehmeticikisi dedi: 2. el guven olmaz ben guvenmiyorum sen guveniyorsan al. Hocam eGPU olarak kullanacagım ama sorun olur mu laptopumun işlemcisi i5 2410M. Genişletmek için tıkla... Zaten sana kimse 2. El al demiyor attığın kart 0 mı biz de buna karşılık söylüyoruz bunu.
mehmeticikisi dedi: 2. el guven olmaz ben guvenmiyorum sen guveniyorsan al. Hocam eGPU olarak kullanacagım ama sorun olur mu laptopumun işlemcisi i5 2410M. Genişletmek için tıkla... Zaten sana kimse 2. El al demiyor attığın kart 0 mı biz de buna karşılık söylüyoruz bunu.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #58 DeaFengzi dedi: Zaten sana kimse 2. El al demiyor attığın kart 0 mı biz de buna karşılık söylüyoruz bunu. Genişletmek için tıkla... Dur dur kesin banlandı yoksa o yazmadan duramaz.
DeaFengzi dedi: Zaten sana kimse 2. El al demiyor attığın kart 0 mı biz de buna karşılık söylüyoruz bunu. Genişletmek için tıkla... Dur dur kesin banlandı yoksa o yazmadan duramaz.
SekiroSDT Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #59 mehmeticikisi dedi: 2. el guven olmaz ben guvenmiyorum sen guveniyorsan al. Genişletmek için tıkla... Yani baktım ürüne kullanımlış yazıyor alacağınız şeyede bakmıyorsunuz sonra 2.el güven olmaz diyorsunuz bu durum garip.
mehmeticikisi dedi: 2. el guven olmaz ben guvenmiyorum sen guveniyorsan al. Genişletmek için tıkla... Yani baktım ürüne kullanımlış yazıyor alacağınız şeyede bakmıyorsunuz sonra 2.el güven olmaz diyorsunuz bu durum garip.
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 30 Mart 2022 #60 SekiroSDT dedi: Yani baktım ürüne kullanımlış yazıyor alacağınız şeyede bakmıyorsunuz sonra 2.el güven olmaz diyorsunuz bu durum garip. Genişletmek için tıkla... Zaten 2.el ürün atmasa 2. Eli bu fiyat niye diyim ki
SekiroSDT dedi: Yani baktım ürüne kullanımlış yazıyor alacağınız şeyede bakmıyorsunuz sonra 2.el güven olmaz diyorsunuz bu durum garip. Genişletmek için tıkla... Zaten 2.el ürün atmasa 2. Eli bu fiyat niye diyim ki