ABD’den DJI gibi drone üretilecilerine ağır darbe!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
dji.webp

ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC), yabancı üretim insansız hava araçlarını ve kritik parçalarını kara listeye aldı. Bu karar ile söz konusu cihazların ABD’ye ithalatı tamamen yasaklandı. Bu yasaktan yabancı ülkelerde üretilen D ve bileşenleri etkileniyor.ABD ulusal güvenlik gerekçesiyle yabancı ülkelerde üretilen dronları ve bileşenlerini yasakladıFCC, yayınladığı resmi bildiride ulusal güvenlik kurumlarının tespitlerine yer verdi. Yapılan […]

Devamı: ABD’den DJI gibi drone üretilecilerine ağır darbe!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

dji.webp

ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC), yabancı üretim insansız hava araçlarını ve kritik parçalarını kara listeye aldı. Bu karar ile söz konusu cihazların ABD’ye ithalatı tamamen yasaklandı. Bu yasaktan yabancı ülkelerde üretilen D ve bileşenleri etkileniyor.ABD ulusal güvenlik gerekçesiyle yabancı ülkelerde üretilen dronları ve bileşenlerini yasakladıFCC, yayınladığı resmi bildiride ulusal güvenlik kurumlarının tespitlerine yer verdi. Yapılan […]

Devamı: ABD’den DJI gibi drone üretilecilerine ağır darbe!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Bizim dandik kubbeyi geçip gelen drone'lar bunlar işte DJI güjler, adamım lanet olsun jumada seni göremedim...

Bunun anlamı ya arka kapıdan alacaklar ya da ABD/Güney Amerika kıtasında ciddi bir drone üretim planı olsa gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı