Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 23 Ağustos 2023 #11 xhanxgen dedi: Kendim getirirken bir sorun çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayir, 1 den fazla almazsan sorun cikmaz. Alabiliyorsan tax free de al.
xhanxgen dedi: Kendim getirirken bir sorun çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayir, 1 den fazla almazsan sorun cikmaz. Alabiliyorsan tax free de al.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 23 Ağustos 2023 #12 xhanxgen dedi: Kendim getirirken bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun çıkartmıyor ama kendi ürününüz olduğunu belirtmeyi unutmayın.
xhanxgen dedi: Kendim getirirken bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sorun çıkartmıyor ama kendi ürününüz olduğunu belirtmeyi unutmayın.
xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #13 Frstghost dedi: Hayir, 1 den fazla almazsan sorun cikmaz. Alabiliyorsan tax free de al. Genişletmek için tıkla... Mirza Kaplan dedi: Hayır sorun çıkartmıyor ama kendi ürününüz olduğunu belirtmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ps5'in yanında dualsense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı ?
Frstghost dedi: Hayir, 1 den fazla almazsan sorun cikmaz. Alabiliyorsan tax free de al. Genişletmek için tıkla... Mirza Kaplan dedi: Hayır sorun çıkartmıyor ama kendi ürününüz olduğunu belirtmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ps5'in yanında dualsense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı ?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 23 Ağustos 2023 #14 xhanxgen dedi: PS5'in yanında DualSense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkartmaz, bizzat getirdim.
xhanxgen dedi: PS5'in yanında DualSense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çıkartmaz, bizzat getirdim.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 23 Ağustos 2023 #15 xhanxgen dedi: Ps5'in yanında dualsense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
xhanxgen dedi: Ps5'in yanında dualsense ve şarj istasyonuda getirsem onlar sorun çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Olmaz.