I ilterk Hectopat Katılım 21 Mayıs 2013 Mesajlar 0 21 Mayıs 2013 #11 Boğaçhan Ülker dedi: Ben Amerikada yaşıyorum. 19 Haziranda geri döneceğim. Bana söyleyebilirsin istediklerini. Genişletmek için tıkla... Görüntü titreme önleyici Stabilizer almayı istiyorum, getirebilir misiniz? ABD fiyatı 450 dolar. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2013
Boğaçhan Ülker dedi: Ben Amerikada yaşıyorum. 19 Haziranda geri döneceğim. Bana söyleyebilirsin istediklerini. Genişletmek için tıkla... Görüntü titreme önleyici Stabilizer almayı istiyorum, getirebilir misiniz? ABD fiyatı 450 dolar.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2013 #12 Hocam sokması zor ya. 450 dolar çok para. ^^ Gümrüğe felan takılabilir. Peki büyük bir şey mi bu? Arkadaşımızın kendisi bilir tabii ki ama. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2013
Hocam sokması zor ya. 450 dolar çok para. ^^ Gümrüğe felan takılabilir. Peki büyük bir şey mi bu? Arkadaşımızın kendisi bilir tabii ki ama.
I ilterk Hectopat Katılım 21 Mayıs 2013 Mesajlar 0 22 Mayıs 2013 #13 Ömer Gündüz dedi: Hocam sokması zor ya. 450 dolar çok para. ^^ Gümrüğe felan takılabilir. Peki büyük bir şey mi bu? Arkadaşımızın kendisi bilir tabii ki ama. Genişletmek için tıkla... Yanınızda getirdiğinizde de vergi kesiliyor mu ki? Bu arada 500 dolarmış fiyatı Çantasıyla getirildiğinde havalanından alabilirim. Glidecam HD2000 Stabilizer System GLHD2 B&H Photo Video
Ömer Gündüz dedi: Hocam sokması zor ya. 450 dolar çok para. ^^ Gümrüğe felan takılabilir. Peki büyük bir şey mi bu? Arkadaşımızın kendisi bilir tabii ki ama. Genişletmek için tıkla... Yanınızda getirdiğinizde de vergi kesiliyor mu ki? Bu arada 500 dolarmış fiyatı Çantasıyla getirildiğinde havalanından alabilirim. Glidecam HD2000 Stabilizer System GLHD2 B&H Photo Video