ABD'ye vizeyle nasıl gidilir?

alpermen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar amacim Amerika'ya gitmek universiteyi dusunmiyorum. Kendi aklimda yani lise mezunu olup gitmek var. Hangi vizeler daha iyi olur? Sansim var mı lise mezunu olarak? Calisma vizesine basvurmayi dusunuyorum. B2 B1 İngilizce o zamana kadar ogrenmeye çalışacağım. Şu anda 9'um.

Arkadaşlar amacim Amerika'ya gitmek universiteyi dusunmiyorum. Kendi aklimda yani lise mezunu olup gitmek var. Hangi vizeler daha iyi olur? Sansim var mı lise mezunu olarak? Calisma vizesine basvurmayi dusunuyorum. B2 B1 İngilizce o zamana kadar ogrenmeye çalışacağım. Şu anda 9'um.
Merhaba öncelikle amerikaya vasıfın yoksa kolay kolay giremezsin hatta vasıflı olsan da artık zor. İkinci olarak orada oranın en düşük maaşıyla çalışırsan hayat kaliten türkiyeye göre hayal ettiğin kadar artmıyor. Üstüne üstlük ırkçılık+ yalnızlık gibi kötü şeylerle karşı karşıya geliyorsun. Şöyle düşün eğer herhangi bir ülkede sosyalist gelir dağılımı yoksa ki yok yani işçiyle doktorun aynı maaşı alması gibi. O ülkede asgari ücretle çok iyi hayat kalitenin olmasını bekleme. Eğer öyle olsaydı herkes asgari ücretle çalışırdı en azından çoğunluk.

Merhaba öncelikle amerikaya vasıfın yoksa kolay kolay giremezsin hatta vasıflı olsan da artık zor. İkinci olarak orada oranın en düşük maaşıyla çalışırsan hayat kaliten türkiyeye göre hayal ettiğin kadar artmıyor. Üstüne üstlük ırkçılık+ yalnızlık gibi kötü şeylerle karşı karşıya geliyorsun. Şöyle düşün eğer herhangi bir ülkede sosyalist gelir dağılımı yoksa ki yok yani işçiyle doktorun aynı maaşı alması gibi. O ülkede asgari ücretle çok iyi hayat kalitenin olmasını bekleme. Eğer öyle olsaydı herkes asgari ücretle çalışırdı en azından çoğunluk.

Gayette artıyor burda yıl boyunca et bile yiyemiyorsun en azından Amerika da haftada 1 et girer vucüduna

Dünya Amerika'dan ibaret değil yapmak istediğiniz iş için daha uygun ülkeler olabilir oralara bakabilirsiniz.
Yurt dışına gider tuvalet temizlerim diye bir şey yok bir konuda iyi olup öyle gidin müzik, hukuk, yazılım, tasarım vb.

Kendim Amerika'yı çetelerin bu kadar yaygın olması, silahlanma hakkı, evsizler problemi gibi sebeplerden tercih etmedim şu ülkelere bakabilirsiniz.

1. Kanada ( ana dil İngilizce)
  2. İngiltere ( ana dil İngilizce)
  3. İrlanda (ana dil İngilizce)
  4. Avusturya
  5. Avustralya ( ana dil İngilizce)
  6. Yeni Zelanda ( ana dil İngilizce)
  7. İzlanda
  8. Danimarka
  9. İsviçre
  10. İsveç
  11. Norveç
  12. Finlandiya
  13. Almanya
  14. Hollanda
Sıralama tamamen rastgeledir.

Bu ülkeler hepsi kaliteli ülkelerdir yaptığınız iş hangi ülkede size daha yüksek yaşam standartları getirecekse onu seçebilirsiniz.

Son düzenleme:

Şansın düşük ama kuzenlerimden örnek vereceğim onlar lise okumadan gittiler liseyi orada okudular. Gittiklerinde İngilizceleri orta seviyeydi böyle profesyonel değildi ilk senelerinde bayağı zorlanmışlardı ama 1 sene içinde ana dili gibi öğrendiler. Ama hatırladığım kadarıyla kaliteli bir vize şirketiyle anlaşmışlardı (randevulara hazırlıyor). Galiba şu an sistem değişmiş daha katılar 2021'e göre sana tavsiyem bütçeni zorla işinde bayağı kaliteli vize şirketiyle anlaş ve İngilizceni çok iyi geliştir.

Dünya Amerika'dan ibaret değil yapmak istediğiniz iş için daha uygun ülkeler olabilir oralara bakabilirsiniz.
Yurt dışına gider tuvalet temizlerim diye bir şey yok bir konuda iyi olup öyle gidin müzik, hukuk, yazılım, tasarım vb.

Kendim Amerika'yı çetelerin bu kadar yaygın olması, silahlanma hakkı, evsizler problemi gibi sebeplerden tercih etmedim şu ülkelere bakabilirsiniz.

1. Kanada ( ana dil İngilizce)
  2. İngiltere ( ana dil İngilizce)
  3. İrlanda (ana dil İngilizce)
  4. Avusturya
  5. Avustralya ( ana dil İngilizce)
  6. Yeni Zelanda ( ana dil İngilizce)
  7. İzlanda
  8. Danimarka
  9. İsviçre
  10. İsveç
  11. Norveç
  12. Finlandiya
  13. Almanya
  14. Hollanda
Sıralama tamamen rastgeledir.

Bu ülkeler hepsi kaliteli ülkelerdir yaptığınız iş hangi ülkede size daha yüksek yaşam standartları getirecekse onu seçebilirsiniz.
Siz nereye gitmiştiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı