C Carl G. Decapat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2018 #11 Amiatinus dedi: İngilizcemde sıkıntı yok dostum. Benim tek stresim finansal destek Genişletmek için tıkla... Devlet ve üniversite bursu var diye biliyorum. Ama nasıl alınır bilemiyorum. Hayırlısı dostum, eğitiminde başarılar, umarım, başarırsın. Amerika'yı çok seveceksin, birdaha dönmek istemeyeceksin.
Amiatinus dedi: İngilizcemde sıkıntı yok dostum. Benim tek stresim finansal destek Genişletmek için tıkla... Devlet ve üniversite bursu var diye biliyorum. Ama nasıl alınır bilemiyorum. Hayırlısı dostum, eğitiminde başarılar, umarım, başarırsın. Amerika'yı çok seveceksin, birdaha dönmek istemeyeceksin.
B bahadırSav Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2018 #12 Amiatinus dedi: İkinci öğretim derken ? Genişletmek için tıkla... Tezsiz yüksek lisans programlarının çoğu ikinci öğretim diye biliyorum yani dersleri akşam görürsün.
Amiatinus dedi: İkinci öğretim derken ? Genişletmek için tıkla... Tezsiz yüksek lisans programlarının çoğu ikinci öğretim diye biliyorum yani dersleri akşam görürsün.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Ağustos 2018 #13 Herhangi bir spor ile meşgulseniz lisans ile gayet iyi burslar alabiliyorsunuz başarılıysanız tabii.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 28 Ağustos 2018 #14 YLSY programına göz atmanı öneriyorum senin için.