Ben tarafımı belitmedim zaten. Ben kim olursa olsun ülkemiz için desteklerim eğer bir şeyler üreteceksek. Uzaktan bu iktidar kötü deyip yurtdışında çalışarak ülkeye destek olunmuyor.
Hayır ondan bahsetmiyorum. Bazı şahıslar mesela havalimanı yapılmasına karşı oluyor.
Şu anda ekonomi çok kötü. Neden? Eğitim yüzünden. Eğitim olmadığı için kendimiz üretemiyoruz.
Peki tüm halk senin gibi mi düşünüyor? Demek ki halkın çoğunluğu senin tuttuğun tarafta değil. Biraz da bu taraftan bak. Bir insan 13 yıldır hile yapabilir mi?
Yap işlet devret ile yabancı firmalara yaptırılan bütün inşaatlar(yol, tünel, köprü, hava alanı vs.) bedavaya yapılmıyor ve bunların borçları TL ile ödenmiyor. O nedenle ihaleyi yabancı firmaya verirlerse vatanını seven insanın karşı çıkması gerekir.
Arkadaşlar evet ülke iyi durumda değil, evet ülke iyi yönetilmiyor olabilir ama iktidar değişince hemen düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Ne olursa olsun beğenmesek de destek olup biraz da olsa ülkeyi kalkındırmamız lazım. Baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.