Konu biraz saçma gelebilir ama baştan sona kadar okumanızı rica ediyorum. Yakında yeni bir bilgisayar alacağım ama abilerimin bilgisayarları kötü olduğu için korsan oyun indirmek istiyorlar. Onlara oyun yapmanın kolay olmadığını‚ gecesini gündüzüne katarak oyun yapıldığını ve buna karşılık belirli bir miktar para ile satışa sunulduğunu söyledim ve biraz empati yapmalarını istesem bile kendi bildikleri yoldan gidiyorlar. Hani bana öyle bir karşılık veriyorlar ki dedikleri aynen şu hiç abarttığımı düşünmüyorum "oyun yapmak zor değil bilgisayar başında klavyelere basarak oyun yapmak ne kadar zor olabilir ki onlar bizim için oyun yapıyor ayrıca ben bir oyuna o kadar para vermem/veremem" diyorlar. Yani utanmasalar adamların emeklerini boşa atıp onları enayi yerine koyacaklar. Daha sonra korsan oyunun zararlarından falan bahsettim‚ sandığınız kadar kolay olmadığını milletin kodlama ile yaptığından ve paranız yoksa ucuz veya bedava oyun oynayın dedim ve çok kolaysa gidin kendiniz yapın dedim. Hani onların düşüncesiyle oyun yapanların tek yaptığı klavye tuşlarına basmaktı çünkü‚ ne kadar kendimi haklı görsem de 2v1 yapıyorum şu an bana bir taktik verin
O bilgisayara şimdiden geçmiş olsun. Güvenilir kaynaklardan indirin indirecekseniz. Kredi kartı bilgileri, mail bilgileri, şifreler vs. bulundurmayın bilgisayarda.