Abilerim korsan oyun indirmek istiyor

Bence bilgisayarın güvenliği ile uğraşmayın. Bırakın bilgisayara virüs bulaştırsınlar, bilgisayarda virüs kaynaklı sorunlar ortaya çıktığında ise ailene "abimler korsan oyun yükledi, ben uyarmıştım" dersin. Sonra yoluna bakarsın.

İşin komik tarafı eskiden ben de indiriyordum sonra vicdanım sızladı emek hırsızlığı yapıyorum falan diye. İndirdiğimiz zaman da ana ekrana Facebook Opera Chromium gibi virüsler çıkıyordu
Şimdi ki oyunlarda bulunan virüsler, Tamindir'den indirdiğin reklam virüslerine benzemez yalnız dikkat et.

Akıl "bruh" değil ki millete sokasın.

Hocam aynen bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yapacak bir şey yok sanal hırsızlık yapıyorsunuz ikna edebilirsen ne güzel bir oyun kolay yapılmıyor birinin dükkanına gelip koskoca standı çalması gibi bir şey.

İşin komik tarafı eskiden ben de indiriyordum sonra vicdanım sızladı emek hırsızlığı yapıyorum falan diye. İndirdiğimiz zaman da ana ekrana Facebook Opera Chromium gibi virüsler çıkıyordu
Şöyle bi'şey deneybilirsin. Korsan oyun indirdiğinizde crack yapmanız gerek bildiğim kadarıyla. O crack dosyalarından birini silin. Böylece oyun açılmaz, onlarda bi' daha korsan oyun indirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…