Abilerim korsan oyun indirmek istiyor

Korsan oyun indirmesi değil de oyun yapımı ile o şekilde alay etmeleri canımı sıktı. Modem arayüzünden iletim gücünü %25'e çek 1 ayda indirsin oyunu. Kablo ile bağlıysa torrent progrmaından dosyalar kısmına gel 1 tane ufak boyutlu dosyanın tikini kaldır. Eksik inecek, kurunca da açılmayacak.

Oyun yapımında verilen emek ile dalga geçmeseler bu öneriyi de vermezdim.

Korsan oyun oynamaya karşı firmaların aldığı önlemler var. Mesela online olarak giremezsin. Ayrıca herkes oyun oynamak zorunda değil oyuna vericek parası olmayan oyun oynamasın. Zaten kaliteli oyunlar iyi bir sistem ister. İyi sistemi olan oyunlarada para verebilir. Oyuna vericek parası yoksa 3 yıl beklesin. İndirime girince alsın.

Valorant, LoL, CS:GO, Steam'den 10TL'ye aldığım ETS 2 ve son zamanlarda ücretsiz olan GTA 5 yükleyeceğim bunları oynayın diyorum ikna olmuyorlar.
Benim önerim korsan indirdiklerini zaman bilgisayara çok etkisi olmayacak formatla gidicek bir virüs yükleyin böylece korsan indirmekten tırsabilirler belki.

Belki şaka yapıyorlardı diyeceğim de inşallah öyledir ya. Klavyeyi eline alıp güya onların taklitlerini yapıyorlar "kanka baksana çok emek var ya" falan diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…