Abimin kullandığı hile virüs mü?

Abiniz mi kullanıyor, emin misiniz? Genelde kuzenler kullanır da, o yüzden sordum.

Hileler ve virüsler birbirine benzer. Bu SS'ten kesin bir sonuç çıkaramayız o yüzden.

VirusTotal genellikle doğru sonuç veriyor dosyalar hakkında.

Abini örnek alma. İyi ve mantıklı bir şey yapmıyor. Hile kullandığı için onu kına.

Söylüyorum dinlemiyor bilgisayar yavaşlar mı? Diye size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

GitHub'ta tonlarca virüssüz hile var. Link vermeyeceğim.

Emin değilim. Ama oyunlarda birçok hile kullandım ve %90'ında bu uyarıları aldım. Hala aldığım hileler var ama sıkıntı yaşamıyorum. Fakat bilgisayar hızına dikkat edin.
kanka iyi hoş kullanıyorsun ama çoğu virüs özellikle mining ile alakalı bir virüs ise öyle 2-3 ay içinde hızla alakalı sorun yaratmaz örnek olarak senin ekran kartının nomral ömrü 10-15 yıl ise o ekran kartını4-5 sene sonra bilgisayarcıya abi bu bozuldu diye götürmek zorunda kalırsın

VirusTotal genellikle doğru sonuç veriyor dosyalar hakkında.
Evet fakat bu SS'ten kesin bir sonuç çıkarılamaz ki. Hileler virüs olarak algılanabiliyor çünkü çalışma mantıkları birbirine benziyor. Yukarıda @LegendaryDevilHunter hocam anlatmış zaten, onun dediklerini tekrarlamış gibi oldum biraz ama öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…