Ablamı birisi seviyormuş

revan007

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 16 yaşındayım. 18 yaşında bir ablam var. Bugün öğrendimki biri onu seviyormuş. Gittim adamı aradım bana ben ondan ciddi ciddi hoşlanıyorum falan dedi. Şimdi daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ne yapmamı önerirsiniz? Adamı tanımıyorum kimdir nedir bilmiyorum.

İnsanların birbirini sevmesi normal bir şey sadece kadınların hepsi olmasa da büyük bir kısmının it kopuk sabıkalı psikolojisi bozuk problemli erkeklere zaafı vardır. Eğer böyle bir tip değilse sana mutluluklar demek düşer.

Tanımana gerek var mı? Ablanın hayatı senin değil.
Elbette var bu nasıl mantık:
it kopuk sabıkalı psikolojisi bozuk problemli erkek

İnsanların birbirini sevmesi normal bir şey sadece kadınların hepsi olmasa da büyük bir kısmının it kopuk sabıkalı psikolojisi bozuk problemli erkeklere zaafı vardır. Eğer böyle bir tip değilse sana mutluluklar demek düşer.

Elbette var bu nasıl mantık:
Mantık derken? Mantıkla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Karışamaz ablasına.

Peki hocam tanıyabilir ama ablasına bir şey diyemez. Tanımak istediğine göre karışacak olarak görüyorum ben.
Senin ablan olsa ve ablanın bir gelecek planladığı kişinin ablanın hayatını karartacak birisi olduğunu bilsen yine de ona karışmaz, engellemeye çalışmaz mısın? Uyuşturucu bağımlısı diyelim mesela yine de ablana karışmayacak mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı