Arkadaşlar ablam telefondan benim Modemime girip duruyor sürekli, İnternet hızımı yavaşlatıyor, videolar izliyor falan. Şimdi ben istesem modemi kapatabilir veya şifreyi değiştirebilirim ve onun girişini her türlü yasaklayabilirim ama bu sefer de benim yaptığımı anlar ve bana darılır, öyle bir şey yapmak istiyorum ki sanki sorun ondan kaynaklanıyormuş gibi olsun, sizce bunu nasıl yapabilirim? Diğer modemlere girebilsin, ama benim modeme giremesin. Onun telefonundan öyle bir ayar yapmam mümkün mü?
Modem'in Mac filitresini aktif et sadece kendi Cihazlarını serbest bırak şifreyi bilsede bağlanmaz Modem arayüzüne şifre gir unut böylece düzeltemiyorum dersin.
Çalışmayan bir DNS adresi bulursan modemin otomatik verdiği DNS adresini bu çalışmayan DNS adresi ile değiştirebilir.
Bağlandığın diğer cihazın DNS adresini de otmatikten çıkarıp çalışan herhangi bir dns ile değiştirebilirsin.
Çalışmayan bir DNS adresi bulursan modemin otomatik verdiği DNS adresini bu çalışmayan DNS adresi ile değiştirebilir.
Bağlandığın diğer cihazın DNS adresini de otmatikten çıkarıp çalışan herhangi bir dns ile değiştirebilirsin.