B10 Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #1 Allah nasip ederse 16 Kasım'da ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle ablasyon ameliyatı ( kalbin içinde ritimi bozan damar kasıktan girilerek yakılır) olacağım. Askerlikten muaf olur muyum acaba?
Allah nasip ederse 16 Kasım'da ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle ablasyon ameliyatı ( kalbin içinde ritimi bozan damar kasıktan girilerek yakılır) olacağım. Askerlikten muaf olur muyum acaba?
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #2 B10 dedi: Allah nasip ederse 16 Kasım'da ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle ablasyon ameliyatı ( kalbin içinde ritimi bozan damar kasıktan girilerek yakılır) olacağım. Askerlikten muaf olur muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
B10 dedi: Allah nasip ederse 16 Kasım'da ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle ablasyon ameliyatı ( kalbin içinde ritimi bozan damar kasıktan girilerek yakılır) olacağım. Askerlikten muaf olur muyum acaba? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
B10 Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #3 SütaşAyran dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ritim bozukluğu kalıcı olarak bitse bile mi hocam?
SütaşAyran dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Ritim bozukluğu kalıcı olarak bitse bile mi hocam?
z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #4 B10 dedi: Ritim bozukluğu kalıcı olarak bitse bile mi hocam? Genişletmek için tıkla... Sağlıkta kalıcı garanti verilmez ama dene bizede yol göster
B10 dedi: Ritim bozukluğu kalıcı olarak bitse bile mi hocam? Genişletmek için tıkla... Sağlıkta kalıcı garanti verilmez ama dene bizede yol göster