Netflix Abonelik almak mantıklı mı?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2024 yılı yakında bitecek. Sizce şu an Netflix almak mantıklı mı? Şu ana kadar Netflix tarzı olan abonelik sistemiyle çalışan sistemlerden sadece Amazon Prime'ı almıştım onda da sevdiğim PC oyunlarini verdiği için 30 günlük ücretsiz kullanıp iptal ettim. Ama Netflix alsam mı almasam mı diye düşünmüyor değilim. Alanındaki rakiplerine göre fazla pahalı sanırım. Sizin fikriniz nedir Netflix almaya değer mi? Beklediğim iki dizi var sadece biri Stranger Things 5. sezon diğeri Rick and Morty 7. sezon ama bunların yayınlanmış sezonlarını normalde farklı yerlerden para vermeden izliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değmez alacaksan da İtemsatış'tan falan ucuza alabilirsin.

Hocam Nays hesabı açın 100 TL geri ödüyor Netflix ödemelerinde böyle ucuza geliyor ben aylık 130 veriyorum değiyor açıkçası. Sürekli indirme özelliğini kullanıyorum ben o yüzden Netflix alınabilir bence.

Sipay ile alabilirsiniz. %60 kadarını cashback ile geri veriyor.

Maksimum kaç veriyor hocam Sipay? Ben Nays ile alıyorum 100 TL geri ödüyor daha çok veriyorsa Sipay geçebilirim.

Netflix konusunda daha iyisi var mı bilmiyorum ama bence şu an cashback çeşitliliğinde Nays rakipsiz.

Abonelik alıp ilgi alanıza uygun içerikleri tüketip, aboneliği iptal ederek başka bir platformdan abonelik almak mantıklı. Prime Video, Apple TV, Disney.

Maksimum kaç veriyor hocam Sipay? Ben Nays ile alıyorum 100 TL geri ödüyor daha çok veriyorsa Sipay geçebilirim.
Maksimum 200 veriyor.

Netflix konusunda daha iyisi var mı bilmiyorum ama bence şu an cashback çeşitliliğinde Nays rakipsiz.
Bence siz sipayı bilmiyorsunuz. Nays 3 iş günü içerisinde veriyor. Sipay anında veriyor. Nays %50 veriyor. Sipay %60 veriyor. Sipay şuanda rakipsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…