Abonelik değişimi

Yiğit baki

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. 2 yıllık Vodafone internet aboneliğim Ocak 1'de sona eriyor. Millenicom'a başvurmayı düşünüyorum. Ama ne zaman başvurmalıyım? 1 Ocak mı beklemeliyim yoksa şu an başlasam bir sıkıntı olur mu? Son 10 günde karşıma cayma bedeli gelmesini istemiyorum.

Vodafone aboneliğin bitmesine son 10 gün kala şubeye gidip iptal dilekçesi veriyorsunuz. Sonra Vodafone'un sms yoluyla ilettiği ücretsiz kargo kodu ile modeminizi vodafone genel müdürlüğe yolluyorsunuz (45 gün içinde). Herhangi bir iptal ve iade bedeli yansıtmıyor.

Bu süreçte yeni aboneliğe ne zaman başvuracağınız da size kalmış. Kurulum süreci vs. yeni aboneliğe bağlı.

Son düzenleme:
Vodafone aboneliğin bitmesine son 10 gün kala şubeye gidip iptal dilekçesi veriyorsunuz.

Eğer bu işlemi Türk Telekom'da yaparsan 10 günlük cayma bedeli çıkıyor karşına. İşler Vodafone'da nasıl işliyor bilemiyorum tabii bilgi amaçlı yazdım. İlla tutturuyorlar son gün iptal edersen cayma bedeli çıkmaz diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı