Roofdoor Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 147 8 Ağustos 2024 #1 Kick aboneliğimin devam etmesini istemiyorum ama ayarlarda sadece şöyle bir seçenek var. Buna basarsam eğer mevcut aboneliğim de gider mi? Ne olduğu anlaşılmıyor. Sadece diğer ay devam etmemesini istiyorum.
Kick aboneliğimin devam etmesini istemiyorum ama ayarlarda sadece şöyle bir seçenek var. Buna basarsam eğer mevcut aboneliğim de gider mi? Ne olduğu anlaşılmıyor. Sadece diğer ay devam etmemesini istiyorum.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 645 8 Ağustos 2024 #2 Çık dersen diğer ücret yenilenme tarihine kadar devam eder sonra biter. Artı 0 Eksi
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 842 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Yanlış bilgi Gitmez. Sona Eren'e kadar kullanırsın. Her platform için geçerli bu durum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.550 Çözümler 121 8 Ağustos 2024 #4 Sona erme tarihinde sonra erer. Siz zaten o ay için ücreti en başta ödüyorsunuz. Ücretini ödediğiniz hizmeti neden kullanamayasınız? Artı 0 Eksi
Sona erme tarihinde sonra erer. Siz zaten o ay için ücreti en başta ödüyorsunuz. Ücretini ödediğiniz hizmeti neden kullanamayasınız?
KS KS Roofdoor Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 147 8 Ağustos 2024 #5 rezdwig dedi: Gitmez. Sona Eren'e kadar kullanırsın her platform için geçerli bu durum. Genişletmek için tıkla... Bcansiz74 dedi: Sona erme tarihinde sonra erer. Genişletmek için tıkla... Gölge Hayalet dedi: Çık dersen diğer ücret yenilenme tarihine kadar devam eder sonra biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevaplar için. İptal ettim. Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Gitmez. Sona Eren'e kadar kullanırsın her platform için geçerli bu durum. Genişletmek için tıkla... Bcansiz74 dedi: Sona erme tarihinde sonra erer. Genişletmek için tıkla... Gölge Hayalet dedi: Çık dersen diğer ücret yenilenme tarihine kadar devam eder sonra biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevaplar için. İptal ettim.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 899 Çözümler 1 8 Ağustos 2024 #6 Yanlış bilgi rezdwig dedi: Gitmez. Sona Eren'e kadar kullanırsın her platform için geçerli bu durum. Genişletmek için tıkla... Spotify için geçerli değil kesdiğin an sonraki ayı da beklemiyor Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Gitmez. Sona Eren'e kadar kullanırsın her platform için geçerli bu durum. Genişletmek için tıkla... Spotify için geçerli değil kesdiğin an sonraki ayı da beklemiyor
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 842 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 UAU dedi: Spotify için geçerli değil kesdiğin an sonraki ayı da beklemiyor Genişletmek için tıkla... Yoo bi ara iptal etmiştim kesim tarihine kadar kullandım. Artı 0 Eksi
UAU dedi: Spotify için geçerli değil kesdiğin an sonraki ayı da beklemiyor Genişletmek için tıkla... Yoo bi ara iptal etmiştim kesim tarihine kadar kullandım.