tospikalpy Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Aboneliğimi iptal ettirmemişim para çekildikten 5 dakika sonra hemen para iadesi oluşturdum. Para iadesi gerçekleşir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Aboneliğimi iptal ettirmemişim para çekildikten 5 dakika sonra hemen para iadesi oluşturdum. Para iadesi gerçekleşir mi?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.670 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Maalesef gerçekleşmez. Artı 0 Eksi
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 27 Haziran 2024 #3 tospikalpy dedi: Aboneliğimi iptal ettirmemişim para çekildikten 5 dakika sonra hemen para iadesi oluşturdum. Para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Apple bazen iade ediyor bazen etmiyor şansa bağlı. Artı 0 Eksi
tospikalpy dedi: Aboneliğimi iptal ettirmemişim para çekildikten 5 dakika sonra hemen para iadesi oluşturdum. Para iadesi gerçekleşir mi? Genişletmek için tıkla... Apple bazen iade ediyor bazen etmiyor şansa bağlı.
KS KS tospikalpy Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 KİNGSEMİH dedi: Maalesef gerçekleşmez. Genişletmek için tıkla... Neden? Artı 0 Eksi
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.670 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 tospikalpy dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Abonelik ödemelerinde iptali para çekmeden yapmanız gerekiyor. Uygulama içi satın alımlar veya uygulama satın alımlarında sadece iade geliyor. Bu ay da o aboneliğinizi kullanın öbür ay çekmez. Artı 0 Eksi
tospikalpy dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Abonelik ödemelerinde iptali para çekmeden yapmanız gerekiyor. Uygulama içi satın alımlar veya uygulama satın alımlarında sadece iade geliyor. Bu ay da o aboneliğinizi kullanın öbür ay çekmez.