Abonman İstanbulkart çift katlıda geçer mi?

MertDaniel00

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, 9. sınıf öğrencisiyim. Her gün Ispartakule'den (Avcılar) Aksaray'a 76E ile gidiyorum, tramvaya aktarma yapıyorum. Gelirken yine tramvay sonra 146T'ye binip dönüyorum. Ve tahmin ettiğiniz gibi özellikle 76E sayesinde yol masrafı baya bir tutuyor. Günlük yaklaşık 15 TL. Onun yerine kardeşim ve bazı arkadaşlarımın kullandığı Abonman diye bir kart var onu kullanırsam oldukça kâra geçiyorum. 57,5 TL ile aylık 200 biniş hakkı. Ama sorun şu ki bu kart çift katlı özel otobüste (76E) geçer mi emin değilim alıp bir de geçmezse boşa almış olurum. Söylerseniz çok iyi olur, teşekkürler.

Ayrıca şu an öğrenci kartım var, Abonman üyeliği telefon uygulamasından "Aylık Abonman Yükle" seçeneği ile almayı planlıyorum.
------------------------------
https://tuhim.ibb.gov.tr/media/2247/akbil-jeton-elektronik-kart-ve-mavi-kart-u-cret-tarifeleri.pdf

Burada 6. sayfada 2-3 Limit ile kullanılır diyor ama yazı 06.02.2020 tarihli.
-----------------------------------
ÇÖZÜM:
Arkadaşlar sorumun cevabı evet geçiyor, yukarıdaki belgeyle uyumlu olarak da benden üç limit aldı. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, oldukça ucuza geliyor.

Son düzenleme:
9.sınıf öğrencisi bu kadar yol gitmemeli. Günlük en az 4 saatiniz yolda geçiyordur. Sürdürülebilir bir durum değil. Umarım daha iyi bir çözüm bulursunuz. Kolaylıklar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı