Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 9 Eylül 2022 #21 Maestro2506 dedi: Normal karta para yüklediğimiz yerlerden olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka tür makine mi var? O olsa gerek herhalde metro istasyonundaki.
Maestro2506 dedi: Normal karta para yüklediğimiz yerlerden olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam başka tür makine mi var? O olsa gerek herhalde metro istasyonundaki.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 9 Eylül 2022 #22 Maestro2506 dedi: Normal karta para yüklediğimiz yerlerden olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır  dostum oradan yapamazsın abonmanı metro da yaptırabiliyorsun.
Maestro2506 dedi: Normal karta para yüklediğimiz yerlerden olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır  dostum oradan yapamazsın abonmanı metro da yaptırabiliyorsun.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 9 Eylül 2022 #23 Freezyf dedi: Hocam başka tür makine mi var? O olsa gerek herhalde metro istasyonundaki. Genişletmek için tıkla... Makineleri deneyeceğim hocam teşekkürler. Erenla dedi: Hayır  dostum oradan yapamazsın abonmanı metro da yaptırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bir bilgim yok üzgünüm. @Freezyf Hocam karttan karta para aktarma olayını nasıl yapıcam?
Freezyf dedi: Hocam başka tür makine mi var? O olsa gerek herhalde metro istasyonundaki. Genişletmek için tıkla... Makineleri deneyeceğim hocam teşekkürler. Erenla dedi: Hayır  dostum oradan yapamazsın abonmanı metro da yaptırabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Bu konuda pek bir bilgim yok üzgünüm. @Freezyf Hocam karttan karta para aktarma olayını nasıl yapıcam?