Abonman yüklenmiyor

efeekw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 12. sınıf öğrencisiyim ve şubat ayında açık liseye geçtim. Nisan ayında kalan sınavlarıma girdim ve hepsini geçtim. Sorum şu geçen ayın 2'sinde sorunsuz bir şekilde Ego Cepte uygulamasından abonman yükleyebildim. Bugün tekrardan yüklemeye çalışıyorum fakat abonman hakkı yok öğrenci değil hatası veriyor. Ben bunu iki şekilde değerlendirdim. Birincisi ben bu kartı örgün eğitimdeki öğrenci belgemle almıştım oradaki kaydım silindiği için kartta öğrenciliğim gözükmüyor olabilir. İkincisi ise tüm sınavları geçtiğim için liseden mezun olarak girilmiş olabilir ve o yüzden abonman alamamış olabilirim. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240505-235205.jpg
    Screenshot_20240505-235205.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar ben 12. sınıf öğrencisiyim ve şubat ayında açık liseye geçtim. Nisan ayında kalan sınavlarıma girdim ve hepsini geçtim. Sorum şu geçen ayın 2'sinde sorunsuz bir şekilde ego cepte uygulamasından abonman yükleyebildim. Bugün tekrardan yüklemeye çalışıyorum fakat abonman hakkı yok öğrenci değil hatası veriyor. Ben bunu iki şekilde değerlendirdim. Birincisi ben bu kartı örgün eğitimdeki öğrenci belgemle almıştım oradaki kaydım silindiği için kartta öğrenciliğim gözükmüyor olabilir. İkincisi ise tüm sınavları geçtiğim için liseden mezun olarak girilmiş olabilir ve o yüzden abonman alamamış olabilirim. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

Açık liseden mezun oldunuz mu bakabilir misiniz bir durumunuza? Kaç ortak dersiniz kalmış? 0 sa ve krediniz 170'den fazla ise mezun olursunuz. Böylece abonman da yükleyemezsiniz. Bu birinci durum. 2. durum ise benim düşünçem şöyle. İstanbulkart'lar da aktivasyon olayı vardı. Yani her 6 ayda bir veya her sene 1 defa olmak üzere kartı yeniletmen gerekiyordu. Yeniletmeyene kadar abonman yükleyemiyordun. Böyle bir şey olmuş olabilir mi sizce?

Açık liseden mezun oldunuz mu bakabilir misiniz bir durumunuza? Kaç ortak dersiniz kalmış? 0 sa ve krediniz 170'den fazla ise mezun olursunuz. Böylece abonman da yükleyemezsiniz. Bu birinci durum. 2. durum ise benim düşünçem şöyle. İstanbulkart'lar da aktivasyon olayı vardı. Yani her 6 ayda bir veya her sene 1 defa olmak üzere kartı yeniletmen gerekiyordu. Yeniletmeyene kadar abonman yükleyemiyordun. Böyle bir şey olmuş olabilir mi sizce?

Evet kalan ortak dersim 0 ve kredim 240.
İkinci olarak bahsettiğiniz sanırım Ankara'daki vize olayı. Kartı belli bir süreden süreye otomata sokup vize yapman gerekiyor. Ama onu yaptım sorun o değil.

Evet kalan ortak dersim 0 ve kredim 240.
İkinci olarak bahsettiğiniz sanırım Ankara'daki vize olayı. Kartı belli bir süreden süreye otomata sokup vize yapman gerekiyor. Ama onu yaptım sorun o değil.
Muhtemelen açık liseden mezun olduğunuz için kullanamıyorsunuz. Hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı