Aboubakar vs Icardi

antoniomontana

Hectopat
Yer
Ankara
Bir Beşiktaş taraftarı, destekcisi olarak icardiyi daha önde, daha iyi görüyorum. Sizin düşünceniz nedir? Neden?

Ebubekir daha iyi bence. Çünkü icardi göbekten koşamıyor, bayern maçında attığı golde zor attı. Bu arada aboubakar ronaldo tarzında bir oyuncu icardi ise cavani, aguero gibi.

İkisi de mükemmel forvetler bence aboubakar tam bir Ronaldo nazario arkasında besleyebilecek topçular olsa performansının inanılmaz derecede artacağını düşünüyorum.

İcardi tek atar dünya yıldızı adam o Messi denilen adam olmasaydı üst düzey futbolcu olurdu.
biraz abartı oldu sanki?

İkisi de mükemmel forvetler bence aboubakar tam bir Ronaldo nazario arkasında besleyebilecek topçular olsa performansının inanılmaz derecede artacağını düşünüyorum.
katılıyorum. beşiktaş'ta aboubakarı besleyebilecek bir 10 numara olsa derbi skoru değişirdi.

Aboubakar ve Ronaldo Nazario'mu yok daha neler. Bence Aboubakar Türkiye ligi için iyi bir golcü zaten o yüzden burada oynuyor. Icardi ise düşen formunu GS'de toparlayabilirse yine Avrupa'ya gidecek potansiyelde. (Not: TS liyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…