Above 4G decoding seçeneği açıldıktan sonra Windows açılmıyor

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, BIOS'da gezinirken above 4G decoding seçeneğini gördüm. İnternetten biraz araştırma yaptım, açsam ne olur ki dedim ve açtım. Yeniden başlattığımda önce Windows açılmadı (Windows Boot ekranında ama SSD çalışmıyor), yeniden başlattım ama bu sefer de bip sesinden sonra sadece siyah ekran geldi. Bu durumda ne yapmalıyım? BIOS'a da giremiyorum anakarttan, BIOS'u mu resetlemeliyim?

Anakart: B450M S2H.
Ekran kartı: RX580 8 GB.
İşlemci: Ryzen 5 1600 AF.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini çıkart 1 dakika bekle tekrar tak sıfırlanmış olacaktır. Sorununun çözümünü bilmiyorum ancak şimdilik sıfırlamayı tavsiye edebilirim.

BIOS pilini çıkart 1 dakika bekle tekrar tak sıfırlanmış olacaktır. Sorununun çözümünü bilmiyorum ancak şimdilik sıfırlamayı tavsiye edebilirim.

Bir şekilde BIOS'a yeniden girebildim, above 4G Decoding'i kapatınca Windows açıldı. Fakat neden sorun oldu bilmiyorum. Yardım için teşekkürler
Konu hakkında güncelleme: BIOS sürümünü F60'a güncelleyince sorunsuz çalıştı. Sizde de benzer durum olursa deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Hala sorununuz varsa CSM'yi kapamalısınız onu acmak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…