Abra A15 v15.6 termal macun ve fan temizleme sonrası açılmıyor

Bugün kargo ile gönderiyorum zaten ama ne olduğu konusunda kafam çok karışık işin doğrusu kendime dert edindim, morel bozukluğu yarattı bende biraz.

Yönlendirir seniz çok sevinirim.
Önce yetkili servise yönlendirip bilgi almanızı tavsiye ederim.

Önce yetkili servise yönlendirip bilgi almanızı tavsiye ederim.
Bugün gönderiyorum, en azından hata ne ise onu öğrenelim, eğer ki dediğiniz gibi olursa yardımınızı bekliyorum.
Tek çare yetkili servis. Bataryayı çıkartmamanız büyük hata, 2 gün önce SSD ekledim onda bile bataryayı çıkardım sonrasında güç tuşuna 10 saniye basılı tutup eklemeyi öyle yaptım.
Evet daha önce bu işlemi yapmış olmama rağmen başıma böyle bir durum gelmemişti, benim hatam

Muhtemelen statik elektrik benzeri bir sorundur, kısa devre olacağını düşünmüyorum ancak imkansız da değil hocam.

Muhtemelen statik elektrik benzeri bir sorundur, kısa devre olacağını düşünmüyorum ancak imkansız da değil hocam.
Statik elektrik için birkaç işlem yaptım müşteri hizmetleri ile görüşüp, ama sonuç değişmedi maalesef ama tamir edilir diye düşünüyorum.

Vallahi ben elime plastik eldiveni geçirip batarya soketini sökmeden girişiyorum laptopa, hiçbir şey olmuyor. Şarj ışığı yanmıyor, ekran hiç açılmıyor vs. bana güçle ilgili bir sorun var gibi geldi. Yanlışlıkla güç soketine falan mı dokundunuz da gevşedi acaba? Diğer türlü hata alırdınız ama PC açılırdı?

@yyildirayy vallahi benim soket çok sıkışık fabrikasyon olarak, zorlasam net zarar görecek o yüzden ellemiyorum. MSI farklı bir teknikle sabitlemiş soketi, çıkarmak için koyulan parça ise zorlayınca parçalanacak türden, ahmaklar işte. Sana katılıyorum çıkıyorsa çıkar abi ne olacak. Eldiven takmak statik ve kısa devre sorununu çözmüyor mu ?

Evet sanırım beslemede bir problem var anladığım kadarıyla kesin bir sonucu teknik servis söyleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…