Abra A5 internete bağlanmıyor

Krmkalfa

Centipat
Daha fazla  
İnternet olduğu halde internet çekmiyor. Ama bu olay sadece laptopta oluyor. İnternet ağlarının üstünde kilit işareti var. Bunu nasıl hallederim?

Laptop Monster Abra A5.

Dosya Ekleri

• 1610221593681..jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal sıkıntı büyük ihtimalle bir kablo kopmuştur bende yaşadım.

İnternet olduğu halde internet çekmiyor. Ama bu olay sadece laptopta oluyor. İnternet ağlarının üstünde kilit işareti var. Bunu nasıl hallederim?

Laptop Monster Abra A5.

Hocam güvenlik duvarını kapatıp deneyebilirsin.
Denetim Masası>Güvenlik duvarı (ağ veya internet de yazabilir) oradan kapat.

Laptop Monster Abra A5.

Uygulamayı bilgisayarına kur ve sonrasında ağ ayarlarını uygulama üzerinden sıfırla.
Modem arayüzünden bilgisayarının modem tarafından engellemediğini kontrol et.
Telefonun üzerinden hotspot açarak bilgisayarında bağlan ve bağlantı başarılı olursa eğer modeminde sıkıntı olup olmadığını tespit edebilirsin.
Aygıt yöneticisinden kablosuz bağdaştırıcıyı kaldırıp yeniden sürücüyü kurabilirsin.

Windows 10 yüklü tüm cihazlarımda bunla karşılaşıyorum. İnternet yok yazıyor fakat internete girdiğinizde giriyor mu?

Hocam güvenlik duvarını kapatıp deneyebilirsin.
Denetim masası>güvenlik duvarı (ağ veya internet de yazabilir) oradan kapat.

Dediğini yaptım işe yaradı gibi ama süreklilik sağlar mı emin değilim. Kilit işaretleri hala duruyor. Yine kopacakmış gibi. Yine de teşekkürler.
Windows 10 yüklü tüm cihazlarımda bunla karşılaşıyorum. İnternet yok yazıyor fakat internete girdiğinizde giriyor mu?

Şu an bilgisayardan yazıyorum arada kopuyor ben de anlamış değilim. Sorunuza ithafen internet yok yazdığında giremiyorum.
Yazık ya bilgisayar bir de bilgisayarının fiyatı da öyle az buz değil ama garantiye gönder istersen.

2 Günlük bilgisayarı garantiye vermek istemem olmadı iade düşüneceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…