Abra A5 mavi ekran veriyor

astsubaycann

Hectopat
Abra A5 v19.2 bulunmakta daha önce de mavi ekran verdi garantiye gönderdim. Güncel Windows 11 yüklememi söylediler. Yükledim yine mavi ekran sorunu almaktayım. Hatalar değişmekte ama bu seferkini yakaladım. DMP dosyası nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum hata veriyor. Monster çok yordu çok pişmanım aldığım için. Sorunlar DLL hataları mavi ekranlar fazla ısınması sürekli bir dert. Belki bu sorunuma en azından çözüm bulunur. Yardımcı olursanız sevinirim hayırlı bayramlar.

@astsubaycann

@astsubaycann

Umarım görüntüleniyordur.

Son düzenleme:
@astsubaycann Intel dahili ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın.

İşlem bitince Intel Driver Assistant indirip çalıştırın. Önerdiği sürücüleri kurun.

1743257040764.png

@astsubaycann Intel dahili ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın.

İşlem bitince Intel driver assistant indirip çalıştırın. Önerdiği sürücüleri kurun.

Eki Görüntüle 2456928

Teşekkürler söylediğinizi yaptım. Umarım tekrardan aynı hatayı almam. Attığınız siyah resim benimle mi alakalı bir şey yapmam gerekiyor mu o konuda Windows 10 yazıyor anca bende 11 Pro yüklü.

Windows'un kendi yazılımı bile Windows 11'i Windows 10 olarak algılıyor. :)

Görselde minidump dosya analiz sonucu var.

Söylediklerinizi yaptım Intel driver & Support assistant sayfasından zaten birini biz kaldırmıştık iki tane driver buldu ekran kartıymış biri onu yükledim diğeri " Intel Wireless Wi-Fi drivers for Windows 10 and Windows 11 " driveri kurulmuyor hata veriyor 'ınstallation failed with error code 1603' şeklinde.

Son düzenleme:
Intel'e ait olanlar güncellendi onları geçin. Ses, LAN, Wi-Fi, Kart okuyucu, Bluetooth. Bunları kurun.

Harici ekran kartı (NVIDIA) için de buradan indirin. Tabii güncellemediyseniz.

Game Ready olanı kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı