İşlemci: Aynı muhtemelen. Verdiğin linkte koymamışlar işlemcinin detayını ama Google'da aynı modeli aratınca HQ olarak 7.nesil İ7 karşımıza çıkıyor.
Ram: Mhz farkı ile Dell.
Ekran Kartı: Dediğin gibi Dell'in ekran kartı daha iyi. Aşağı yukarı 10 FPS oynar.
Depolama: SSD depolama alanıyla Abra ilk puanını alıyor.
USB: Bu konuda da Abra alıyor. Tabi bu kimisi için pek de bir şey ifade etmiyor...
Çözünürlük: İkisi de Full HD, ekranlarında da çok büyük bir fark yaratacağını sanmam senin için. Ama yine de takıntın varsa incelemelerini izleyip tercih yapabilirsin.
Klavye: İkisi de ışıklandırmalı fakat Abra bu konuda bana kalırsa önde. Klavyenin tasarımı açısından daha kullanışlı olacaktır.
Görünüş: Abra bu konuda da bence öne geçiyor. Tasarımı Dell'i baya bir geride bırakmış bence. Kaldı ki kasa yapısı olarak da Abra'nın alacağını düşünüyorum, Dell'in XPS serisi dışındaki kasaları genellikle standart laptop kullanımı veriyor.
Ben olsam hangisini alırdım diye düşününce, Abra diyesim geliyor. Ancak oyun için laptop alma fikri bana pek de mantıklı gelmediğinden, bin liralar bayılıp da birkaç sene sonra hızlı gelişen dünya sağ olsun, ekran kartı moruk kıvamına geldiğinden alacağın o oyun bilgisayarının garantisi, servisi vs. ne alemde olur... orasını hiç bilemem. Ama dersen ki "Dell nasıl?", eski bir Dell kullanıcısı olarak "zengin ve rahat" diyebilirim. Adamların hiç öyle mırını kırını yok... Biniyorlar arabalarına, alıyorlar laptopu, "Parçayı biraz bırkalayayım, belki olur!" vs. hiç yok. Sök, tak, oh ne rahat... Sen yoluna, ben yoluma bir servisi var... İnan ki eğer seyahat eden, laptopsuz yaşayamam ölürüm, garantiye giderse arkadan "gönlümün efendisi" çalar falan diyen biriysen Dell bu konuda imdadına yetişecek tek markadır diyebilirim...
Hatta olur ya Dell alırsan, garanti süresini paraya kıyıp da uzat. Pişman olmazsın.