Abra A5 V11.1 Driver Power State Failure Sorunu

awdevo

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yeni Monster notebook aldım. PC'yi kapatıp 8-9 saat bekleyip açılınca açılır açılmaz ya kitleniyor ya da driver power state failure mavi ekran hatası alıyorum. Power tuşundan kapatıp tekrar açınca durum düzeliyor ama 8-9 saat sonra tekrar açınca durum aynı. O kadar para verince böyle problemler insanın canını sıkıyor. [Çözüldü] Driver Power State Failure Hatası Buradaki yorumlarınızı yapmaya çalıştım ekran kartını o programla sildim tekrardan en güncelini yükledim ama hangi sürücüyü güncellemeliyim emin olamadım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

ABRA A5 V11.1 (Not Applicable- SKU:Not Applicable) drivers MONSTER - - Scan Result ANONYMOUS -

dmp dosyaları.rar Minidump dosyalarım da bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna uğraşma dostum. Aynı laptopu alalı 30 gün oluyor. Aldığımdan beri hiçbir şekilde kullanamadım laptopu. 3 kere servise gittim, üçünde de Windows yeniden kurdular; her türlü şeyi denememe rağmen aynı mavi ekranı veriyor. Tükteci Mahkemesine başvurarak iade talep edeceğim. Bir daha da Türk malı bir laptop alırsam 2 olayım.

Boşuna uğraşma dostum. Aynı laptopu alalı 30 gün oluyor. Aldığımdan beri hiçbir şekilde kullanamadım laptopu. 3 kere servise gittim, üçünde de Windows yeniden kurdular; her türlü şeyi denememe rağmen aynı mavi ekranı veriyor. Tükteci Mahkemesine başvurarak iade talep edeceğim. Bir daha da Türk malı bir laptop alırsam 2 olayım.
malasef aynı sorun bende de sorun var...

Avast kaldırın, DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel dahili ve harici GPU sürücünüzü güncelleyin.
Synaptic sürücünüzü güncelleyin, hotkey sürücünüzü güncelleyin, Wireless ve ethernet sürücünüzü güncelleyin.

Avast kaldırın, DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel dahili ve harici GPU sürücünüzü güncelleyin.
Synaptic sürücünüzü güncelleyin, hotkey sürücünüzü güncelleyin, Wireless ve ethernet sürücünüzü güncelleyin.
çok teşekkur ederim... yazdıklarınızı uygulayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı