Abra A5 v11.1 ile Windows 11'e geçince Valorant açılmıyor

burakero60

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb 2400mhz
Ekran kartı
1050
İşlemci
i7700hq
Herkese merhaba, arkadaşlar, Windows 10'dan Windows 11 geçiş yaptım. Sonra Valorant oynamak istediğimde hata verip durdu. Hatanın sebebi Secure Boot'un aktif olmamasıymıs. Kontrol ettıgımde TPM'ım acık ama Secure Boot'um devre dısı olarak gozukdu. BIOS'tan bakdıgımda ıse Secure Boot'um aktifti. Yani enable (zaten bilenler bilir Secure Boot acmadan TPM acamıyorsunuz)konuya doncek olursak da her şeyı denedım. Dısable atıp yenıden baslatıp tekrar enable yaptım ama yok, BIOS'tan enable olarak gozukuyor ama Windows 11 acıp ınfodan bakdıgımda kapalı olarak gozukuyor. Bu arada TPM bakdıgımda acık gozukuyor.

PC Monster Abra A5 v11.1
RAM16 GB2400MHz.
İşlemci i7700HQ.
Chipset HM 175.

Hayır, Secure boot açmadan TPM açılabiliyor, Secure boot açabilmeniz için sistemi UEFI moduna alın.

merhabalar secure bootum aktif ve UEFI de açık ekran görüntüsü atabilirim . Ama bir türlü sistem bilgisinden baktığımda kapalı olduğu gözüküyor

Son düzenleme:
Technopat Youtube kanalında bununla ilgili bir video vardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

evet bu videoyu izlemiştim sorunumu kendım biraz kurcalayarak buldum sıkıntıyı secure boot mode u costimize yaparak içerdeki ayarları yani secure boot costime ayarlarını eski haline getirdim ve secure boot costime şeklinde çalıştırdım hiç bir sorun yok sıkıntı çeken arkadaşlar bir de bu ayarı deneyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…