Abra A5 V12.1.2 mi, Abra A5 V13.1 mi?

VialseTR

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Amatör İç Mimar
Merhaba arkadaşlar, ben bir tane laptop almak istiyorum. Hem çizim için hem de oyun için hangisini almalıyım?
Karşılaştırma

Son düzenleyen: Moderatör:
Çizim içinse 8. nesil işlemcisi olan Abra A5 v13.1 almanızı öneririm. İleride birkaç güncelleştirme yapın.

Ben olsam A5 v12'yi özelleştirme ile 16 GB RAM'e yükseltir öyle alırdım. Ha diyorsan bütçe sıkıntı değil, v13 16 GB RAM her açıdan daha iyi olacaktır.
Fakat çizim yapacağım diyor. 8. nesil daha güncel bir işlemci alması daha iyi olur.

Selamlar. Monster Abra A5 V12.1.2 modelini aktif olarak 5 aydır kullanıyoruz. Hem oyun, hem çizim (Solidworks-Autocad) yönünden şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Şu an 20 küsür oyun, çizim programları, photoshop vb. yüklü. Yukarda aktif olarak dedim lafın gelişi değil. Genel olarak pc günün yarısından fazla açık ve kullanımda. Ben sana öneririm bunu ancak V13.1'i kullanmadım o yüzden bilemiyorum onu.

CS:GO -> 200 FPS civarı
World Of Tanks -> Yüksek ayarlarda genelde 100-120 FPS civarı
PUBG -> 80-90 FPS civarı
Bunlara ek olarak FPS ölçmediğim ama sıkıntısız oynadığım oyunlar;
H1Z1, Survarium, Payday 2, Car Mechanic Simulator 2015, Assetto Corsa, Fernbus Simulator, City Car Driving, NFS: Payback, GTA V, FarCry Primal, FarCry 4 ve bir kaç tane daha oyun var.

Hocam dünden beri Abra A5 V13.2 modeli dikkatimi çekiyor. İçerisinde 256 gb ssd(1000read 800write) 8. nesil i7 işlemci gtx1050 ve 8 gb ram var. Ciddi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum bu cihazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…