Abra A5 V13.3 vs A5 V13.2

1050 Ti olan modeli almanı tavsiye ederim.

İşlemcisi yüksek olanı alırdım.
1050 ile 1050ti arasındaki fark abartılıyor.
İnşallah ciddi değilsindir. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1050 Ti olan modeli almanı tavsiye ederim.

İnşallah ciddi değilsindir. :D

Bunlar kapitalizmin abartıları :D
Ben aslında oyun oynayan birisi değilim, 1050ti var ama benim için çok abartı. Sanal makinede işe yarıyor sadece. Ama bak ötekinin işlemcisi eziyor nerdeyse.

Bunlar kapitalizmin abartıları :D
Ben aslında oyun oynayan birisi değilim, 1050ti var ama benim için çok abartı. Sanal makinede işe yarıyor sadece. Ama bak ötekinin işlemcisi eziyor nerdeyse.
Eğer oyun oynamak için alacaksa bu 2 işlemci 2 kartı da çok rahat besler. Bu yüzden oynadığı oyunlarda daha yüksek FPS alması için 1050 Ti'ı tercih etmesi gerekir. Yani işlemcin istediğin kadar iyi olsun, senin kartın 1050 olduktan sonra asla bir 1050 Ti performansı alamazsın ki karşılaştırmalarında ki değer farkları da hiç az değil. :D

Youtube'ye oyun videosu çekeceksen Abra a5 v13.4 öneririm. Çünki senin render yapman da gerekecek. Oyunlarda iyi performans alman da... Aslına bakılırsa laptopdan youtube içeriği ne kadar sağlıklı üretilebilir orası bile tartışılır. Çünki sürekli fan sesinin ve klavye sesinin ses kaydına yansıması vs vs:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı