Abra A5 V14.1 Alınır mı?

Bekret

Decapat

Abra A5 V14.1'i yukarıda ki gibi özelleştirdim. Fiyat şu an 7.900.
Bu bilgisayarı kullananlar önerir misiniz ? Akarı kokarı var mı ?

SSD seçeneğinde 2 şey arasında kaldım.
  • XPG 256 GB okuma 1000 MB/S yazma 800 MB/s
  • İntel 540S 360 GB okuma 560 MB/S yazma 480 MB/S
Aradaki hız farkı çok etkiler mi ? İntel de daha fazla alan var diye aklımı çeliyor.
Son olarak Soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce monster kullanıcısı olarak, eğer oyun odaklı alıcaksan bence masa üstü toplama mantığında ilerlersen paranın hakkını alırsın aksi halde ben tatmin olamadım. Turbo fan kapanmıyor oyun oynarken mantıklı olan bu ama sesten beynim uyuştu

Aynı şekilde fan sesi yüzünden 2 ay kullanıp satmak zorunda kaldım. Diğer markalar bu konuda nasıldır bilmiyorum.

Aynı şekilde fan sesi yüzünden 2 ay kullanıp satmak zorunda kaldım. Diğer markalar bu konuda nasıldır bilmiyorum.

Mesajlarınız için teşekkür ederim Fakat malesef masaüstü toplayamam üniversite için şehir dışına gidiyorum. Aslında çok oyun oynayan biri değilim. Render işleri ve mühendislik programları ile daha çok haşır neşir olacağım. Fan sesi v13 kasasında var diye biliyorum. V14 kullandınız mı ? Genel olarak sessiz diyorlardı...

Neye göre kime göre sessiz? Ortama bile bağlı değişir bu. Ortam sesliyse laptoptan ses duymak zor olur ama sessiz olsun bakalım bir de gece o zaman da sessizse evet öyledir.

Neye göre kime göre sessiz? Ortama bile bağlı değişir bu. Ortam sesliyse laptoptan ses duymak zor olur ama sessiz olsun bakalım bir de gece o zaman da sessizse evet öyledir.

Haklısınız hocam. Ses benim için çokta onemli değil açıkçası. Oyun oynarken olsun çalışırken olsun kulaklık takılı olacağı için hissedeceğimi sanmıyorum. Sadece gece odada uyuyan arkadaşımı uyandırmasın yeter

Çok pahalı. Gtx 1060 bir sistem almanız sizin için daha iyi.

Çok pahalı. Gtx 1060 bir sistem almanız sizin için daha iyi.
Evet pahalı haklısınız hocam. Ama kur ortada. Düşmesinden yana da hiç umudum yok açıksası. Daha da pahalılaşmadan alıp kurtulmak niyetindeyim. Varsa bildiğiniz 8k bütçeye göre 1060 li bir laptop önerilerinize seve seve açığım

Şuan stokta yok ama Tulpar T5 V17.1 var GTX 1060 ve i7-8750H var. 7499 TL Harddisk eklersen ortalama 7999 olur ama stokta yok. 8299 tl ye Tulpar T7 V16.1 var 17.3 inch özellikleri aynı

17.3 düşünmüyorum. T5 v17.1 de ne zaman stoğa girecek belli değil. Stoğa girerse de yine 7500 den satışa sunulacağını da sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…