Abra A5 V15.1 15.6" vs HP 7AM62EA

Caraddon

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki bilgisayardan hangisi daha iyi?
Özellikler aynı ama HP'de harddisk var benim için çok önemli değil.
Isınma problemleri olur mu siz olsanız hangisini alırsınız?

HP daha iyi. HP öneririm. Isınma problemi her laptopda var. Düzenli bakımını yaparsanız ve temiz kullanırsanız ısınma da bir problem yaşamazsınız.

HP 7AM62EA alacağım bende bugün. HP geri dönüşüm kampanyasından yararlanabiliyorsan tavsiye ederim. Bana indirimlerim ile 4969TL'ye filan gelecek bu model.

Son düzenleme:
2 yıl önce 4 yıllık bir hp vardı.Berbattı sonrasında toshibaya geçtim geçici olarak.Şu sıralar monsterlara bakıyorum.Monster bakım ve iade bakımından ekstra avantajlı bence.Şuan da arkadaşımın hp'nin i7 4gb gtx1050 16gb ramli bir bilgisayarı var ben yeterince verim alamıyorum ondan.Bir başka arkadaşımın gtx 960m lik asusu var onunla karşılaştırıyorum ki o daha iyi geliyor bana.Diğer kullanan arkadaşları bilemem.
Monster alacaksanda şuan 9. nesil i5 7 veya 8. nesil i7lere yaklaşık olarak denk geliyor.Araştırmalarım neticesinde söylüyorum.Ekstra +8gb ramde eklersen gtx1650 ile baya bi götürür seni.

Bu iki bilgisayardan hangisi daha iyi?
Özellikler aynı ama HP'de harddisk var benim için çok önemli değil.
Isınma problemleri olur mu siz olsanız hangisini alırsınız?
İkisi de güzel. İkisinin de o seviyedeki donanımı iyi idare edeceğini ve soğutmalarını iyi yapacağını düşünüyorum. Daha önceki incelemelerde de öyle gözlemlemiştim.
Ben olsaydım Monster seçerdim, servis iletişimi kolay diye. Fakat sen tasarımına ve görünümüne bak, hangisi sana cazip geliyorsa onu seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…