Abra A5 v15.1 Catalina uyumlu mu?

Erkam0211

Kilopat
Daha fazla  
CPU: i5 9300H.
GPU: GTX 1650.
RAM: 8 GB 2666 MHz.
Anakart: HM370 chipset.
SSD: 256 GB M.2.
Sistemim Catalina ile uyumlu mudur?
Kurarsam hangi sorunlarla karşılaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntısız kullanabilirsin Wi-Fi olayını bilmiyorum Wi-Fi usb olmazsa oda internet kablosu deneyebilirsin ama seni Mac OS X işletim sistemine kaydıran şey nedir öğrenebilir miyim acaba çoğu insan Mac OS X 'ten Windowsa geçiş yapmakta :) sadece merakımdan soruyorum

Sıkıntısız kullanabilirsin Wi-Fi olayını bilmiyorum Wi-Fi USB olmazsa oda internet kablosu deneyebilirsin ama seni macOS X işletim sistemine kaydıran şey nedir öğrenebilir miyim acaba çoğu insan macOS X'ten Windows'a geçiş yapmakta :) sadece merakımdan soruyorum.

Bugüne kadar hep Windows kullandım ve merak ediyorum insanlar neden macOS X kullanıyor diye. Bildiğim kadarıyla video düzenlemek gibi işler için kullanılıyor ama Apple marka bilgisayar alıp günlük işlerde kullananlar da var. Ben de dedim ki madem günlük işlerde kullanılabiliyor ben de yükleyeyim belki severim. :)

Bugüne kadar hep Windows kullandım ve merak ediyorum insanlar neden macOS X kullanıyor diye. Bildiğim kadarıyla video düzenlemek gibi işler için kullanılıyor ama Apple marka bilgisayar alıp günlük işlerde kullananlar da var. Ben de dedim ki madem günlük işlerde kullanılabiliyor ben de yükleyeyim belki severim. :)

Ben macOS X kullanıyorum gerçekten kullanışlı fakat çok eksiği var. Windows gibi Windows'ta olmayanlar macOS X'te, macOS X'te olmayanlar Windows'ta gibi bir şey. Şahsen günlük olarak kullanacaksan öneririm ama eğer çok program indireceksen ve eğer bunları internetten yapacaksan crack olarak çok sıkıntı çekiyorsun. Windows işletim sistemindeki gibi değil. Ama bir dene derim, seversin büyük ihtimalle :)

Ben macOS X kullanıyorum gerçekten kullanışlı fakat çok eksiği var. Windows gibi Windows'ta olmayanlar macOS X'te, macOS X'te olmayanlar Windows'ta gibi bir şey. Şahsen günlük olarak kullanacaksan öneririm ama eğer çok program indireceksen ve eğer bunları internetten yapacaksan crack olarak çok sıkıntı çekiyorsun. Windows işletim sistemindeki gibi değil. Ama bir dene derim, seversin büyük ihtimalle :)

Program indirmekten kastınız nedir acaba? Ben de herkes gibi arada bir Office programları, indirme programları kullanıyorum Technopat'ın da desteklediği gibi tabii ki orijinal yazılım kullanıyorum ancak crackli program kullanamamaktan mı bahsediyorsunuz? Ayrıca macOS X'in oyun için uygun olmadığını biliyorum o konuda bir soru işareti yok aklımda.

Program indirmekten kastınız nedir acaba? Ben de herkes gibi arada bir Office programları, indirme programları kullanıyorum Technopat'ın da desteklediği gibi tabii ki orijinal yazılım kullanıyorum ancak crackli program kullanamamaktan mı bahsediyorsunuz? Ayrıca macOS X'in oyun için uygun olmadığını biliyorum o konuda bir soru işareti yok aklımda.
Orjinal olarak kullanacaksanız güzel, ben de orjinal kullanma taraftarıyım. Lakin Crack olarak indirecekseniz baya sıkıntıya giriyorsunuz. Sonu .DMG ile biten uzantılı dosyaları açıyor macOS X bildiğiniz üzere. .EXE uzantılı dosyaları açamıyorsunuz. Crack açısından bahsettiğim problem bu, onun dışında iş hayatı için gerçekten çok kullanışlı ve güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı