Abra A5 v15.1 Ses kartlı kulaklık almam gerekli mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Monster Abra A5 v15.1 laptopum var. Kulaklık almak istiyorum. İllaki ses kartlı bir kulaklık mı almam lazım. Laptopumun ses kartı nedir, iyi midir öğrenemiyorum. Lütfen yardımcı olun.
Böyle bir laptopta jak girişiyle kulaklık kullanan yok mu? Alacağım performans kötü mü olur? Lütfen yardımcı olun çok kararsızım.

Son düzenleme:
Bende de Monster laptop var. Abra A5 V13.4. Ses kartı ALC269. Corsair HS50 Pro aldım jack girişli yani ses kartsız kulaklık. Performansı kötü denemez. Ama yıllar öncesinden Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha kulaklığından kalan USB ses kartıyla bağladım performans ciddi derecede arttı. Bence laptoplar için USB ses kartlı kulaklıkları tercih etmek daha mantıklı. Kişisel görüşüm.

Bende de Monster laptop var. Abra A5 v13.4. ses kartı ALC269. Corsair HS50 Pro aldım jack girişli yani ses kartsız kulaklık. Performansı kötü denemez. Ama yıllar öncesinden Creative Sound Blaster tactic3D Alpha kulaklığından kalan USB ses kartıyla bağladım performans ciddi derecede arttı. Bence laptoplar için USB ses kartlı kulaklıkları tercih etmek daha mantıklı. Kişisel görüşüm.

Teşekkür ederim yanıtın için. Bütçem 500 TL'yi pek geçmiyor. Bana önerebileceğin kulaklık var mı? İyi markaların bu fiyatlarda hep ses kartsız modelleri var. Sence ne almalıyım?

Teşekkür ederim yanıtın için. Bütçem 500 TL'yi pek geçmiyor. Bana önerebileceğin kulaklık var mı? İyi markaların bu fiyatlarda hep ses kartsız modelleri var. Sence ne almalıyım?
Corsair HS50 Pro'yu iade ettim. Kendimde zaten şuan kulaklık arıyorum. Pek emin olmasamda aklımda Logitech G432 var. Benimde bütçem senle aynı 500-600 TL. Aklına yatan bir model olursa sende bana haber ver :D

Corsair HS50 Pro'yu iade ettim. Kendimde zaten şuan kulaklık arıyorum. Pek emin olmasamda aklımda Logitech G432 var. Benimde bütçem senle aynı 500-600 TL. Aklına yatan bir model olursa sende bana haber ver :D
Valla ben çok kararsız birisiyim😁 Bazen diyorum arctis 5, cloud 2 falan al geç diye ama o kadar veresim de yok. Sen de bulursan bana haber et inşallah güzel bi ürün alırız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı