Teknosa'da Monster'ın böyle bir bilgisayarı var ama kararsız kaldım. Çok sayıda aynı düzeyde laptoplar var. Sizce hangi laptopu almalıyım? Bir öneride bulunursanız sevinirim. Lütfen gerçekten yardımcı olabilecek kişiler yazsın. Kafam zaten çok karıştı. Lütfen siz de daha da karıştırmayın.
Acer Nitro AN515-44-R6ZW NH.Q9HEY.002 Ryzen 5 4600H 8 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ve 8 GB RAM takviyesi. Başlıktaki kalitesiz Clevo kasa kullanıyor. Isınma gibi sorunları da var.
Acer Nitro'yu bayağıdır inceliyorum hoşuma gidiyor peki monitörünün 144Hz olanı mevcutmu fiyattan çok kısmanıza gerek yok 9K ya kadar çıkabilirim çok fazla abartmadan.
Acer Nitro'yu bayağıdır inceliyorum hoşuma gidiyor peki monitörünün 144Hz olanı mevcutmu fiyattan çok kısmanıza gerek yok 9K ya kadar çıkabilirim çok fazla abartmadan.
Tavsiye etmem Abra sorunları olan bir seri. YouTube üzerinden uzun kullanım inceleme videoları izlerseniz zaten kullanıcı şikayetlerinin çok fazla olduğunu göreceksiniz ölü pikselden aşırı ısınmaya birçok sorun var.