Abra A5 v15.2 için 144 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
3000-5000

klastion

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 1ms
Öncelik 144Hz üstü olması gerekiyor. Yakın zamanda PC'de toplayabileceğim için ona da uyumlu bir monitör olursa tadından yenmez bütçe maksimum 5000TL, şu an biraz etrafa baktım neler var diye Casper Excalibur m. E238FHD-G 23.8" 1ms modelini gözüme kestirdim. Ek olarak sormak istediğim sorularda var. Laptopun HDMI girişi sıkıntı çıkartıyor ve laptopta mini DisplayPort girişi var HDMI to mini DP dönüştürücüsüyle laptopa bağlasam alacağım Hertz ne kadar oluyor veya sorun olur mu?

Monitör hem oyun hem genel kullanım için.

AOC 24G2SPU/BK veya Gigabyte G24F-2 öneririm, Dell G2422HS'den daha iyi. Casper almayın.

Casper adi bir firma paranıza yazık edersiniz.

AOC 24G2SPU/BK veya Gigabyte G24F-2 öneririm, Dell G2422HS'den daha iyi. Casper almayın.

Teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım çok fazla ghosting sorunu yaşayan olmuş Casper'da o yüzden onu eledim. Yukarıdaki öneriler ile Lenovo G24-20 Monitör (66CFGAC1TK) karşılaştırdım çok bir fark göremedim Lenovo da güzel gibi geldi yorumları da genel olarak iyiymiş sanırım bu monitör ile ilgili bir fikriniz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…