Öncelik 144Hz üstü olması gerekiyor. Yakın zamanda PC'de toplayabileceğim için ona da uyumlu bir monitör olursa tadından yenmez bütçe maksimum 5000TL, şu an biraz etrafa baktım neler var diye Casper Excalibur m. E238FHD-G 23.8" 1ms modelini gözüme kestirdim. Ek olarak sormak istediğim sorularda var. Laptopun HDMI girişi sıkıntı çıkartıyor ve laptopta mini DisplayPort girişi var HDMI to mini DP dönüştürücüsüyle laptopa bağlasam alacağım Hertz ne kadar oluyor veya sorun olur mu?
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öncelik 144Hz üstü olması gerekiyor. Yakın zamanda PC'de toplayabileceğim için ona da uyumlu bir monitör olursa tadından yenmez bütçe maksimum 5000TL, şu an biraz etrafa baktım neler var diye Casper Excalibur m. E238FHD-G 23.8" 1ms modelini gözüme kestirdim. Ek olarak sormak istediğim sorularda var. Laptopun HDMI girişi sıkıntı çıkartıyor ve laptopta mini DisplayPort girişi var HDMI to mini DP dönüştürücüsüyle laptopa bağlasam alacağım Hertz ne kadar oluyor veya sorun olur mu?
Teşekkür ederim yorumlarınız için sanırım çok fazla ghosting sorunu yaşayan olmuş Casper'da o yüzden onu eledim. Yukarıdaki öneriler ile Lenovo G24-20 Monitör (66CFGAC1TK) karşılaştırdım çok bir fark göremedim Lenovo da güzel gibi geldi yorumları da genel olarak iyiymiş sanırım bu monitör ile ilgili bir fikriniz var mıdır?