Abra A5 v15.7.4 BIOS güncellemesi sonrası geç açılıyor

bahadircinarrr

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
Nvidia Geforce Gtx 1650Ti
İşlemci
Intel Core I5 10TH gen 10300H 2.50Ghz
Merhaba, iyi forumlar! Monster Abra A5 v15.7.4 sürümü bir laptop kullanıcısıyım ve bir hafta evvel kendi kendine yeniden başlatması sebebiyle teknik servise gitti ve BIOS güncellemesi yapılarak sorun giderildi. Bilgisayarı teslim almaya gittim ama teslim aldıktan sonra bir problemle daha karşılaştım. Güç tuşuna bastıktan sonra fareye ışık gidiyor ama 20 küsur saniye sonra bilgisayar açılmaya başlıyor. Yani "Monster" marka ibaresi çok geç geliyor, kısacası bilgisayar geç açılıyor. Yaptığım araştırmalardaki ayarları BIOS'umda bulamadım ve kurcalamaktan çekindim açıkçası. Fast Boot seçeneğini nasıl açacağımı bilmiyorum. Boot Options'taki Windows boot ayarını birinci sıraya getirmeme rağmen sorun çözülmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220222_134720.jpg
    IMG_20220222_134720.jpg
    190,5 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20220222_134736.jpg
    IMG_20220222_134736.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan fastboot özelliğini açarsanız düzelir. Cihazı kullanmadığım için tam nerede olduğunu bilmiyorum fakat BIOS'u kurcalarsanız bulursunuz.
Sadece secure boot diye bir ayar bulabildim. Onu bulamadım.
BIOS'tan fastboot özelliğini açarsanız düzelir. Cihazı kullanmadığım için tam nerede olduğunu bilmiyorum fakat BIOS'u kurcalarsanız bulursunuz.

Fastboot özelliğini bilgisayarımdan bulamadım ve Denetim Masası'ndan hızlı başlangıç ayarını aktif ettim. Sonuç değişmedi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı