Asus işlemci ve bellek konusunda daha iyi.Monster ise SSD konusunda daha iyi.Ben olsam Asus alırdım.Oyun,program 1 dakika geç açılacak diye çift ram slotu ve 200 MHz'den vazgeçmem
ASUS işlemci ve bellek konusunda daha iyi. Monster ise SSD konusunda daha iyi. Ben olsam ASUS alırdım. Oyun, program 1 dakika geç açılacak diye çift RAM slotu ve 200 MHz'den vazgeçmem.
Ikisinde de çift slot var sanıyordum asustamı var sadece çift slot? Sadece SSD değil ekran farkı da var. Çok önemli değil SSD olayı dediğin gibi geç açılsın sorun değil beni düşündüren ekranın 60Hz 120Hz olayı diğer özelliklerde evet ASUS önde haklısın.
Ikisinde de çift slot var sanıyordum asustamı var sadece çift slot? Sadece SSD değil ekran farkı da var. Çok önemli değil SSD olayı dediğin gibi geç açılsın sorun değil beni düşündüren ekranın 60Hz 120Hz olayı diğer özelliklerde evet ASUS önde haklısın.
AN15 sıkıntılı bir model. Soğutma konusunda sınıfta kalmış. Aynı şekilde ekranda en dandik panel kullanılmış dolayısıyla renk kalitesi ve tepkime süresi vasat.
Videoda detaylar ve testler mevcut.