Abra A5 v15.8.3 durduk yere fanların ısınması

Sciuga

Decapat
Monster Abra A5 v15.8.3 kullanıyorum. Arkada sadece bir canlı yayın açık, fanlar çalışıyor, bileşenler ısınmış. Sinir bozmaya başladı. Arkada ne bir oyun açık ne de Photoshop. Ya da yazılım ile ilgili bir şey yapıyorum. Sadece bir video açık. Şarjdayken oluyor, şarj dışı diye sorun yok. Var mı sebebini bilen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlar tozlu olabilir, sisteme virüs dolmuş olabilir, bilgisayarın altının nasıl bir yüzeyde olduğuna göre değişebilir... Teknik destek ekibini aramanı öneriyorum dostum. İhtiyaç duyulması halinde uzaktan bağlanarak bilgisayarında yolunda gitmeyen şeyleri de onarabilirler. Umarım çabucak çözülür sorunun.

Ben de diyorum fanlar nasıl ısınıyor diye. Cihaz yeni mi? Kaç aylık-yıllık?

Laptop masanın üzerinde sürekli. Yatağa falan almıyorum hiç. Cihaz 6 aylık daha.

Laptop masanın üzerinde sürekli. Yatağa falan almıyorum hiç. Cihaz 6 aylık daha.
Arkadaşımda da aynı problem vardı. Monster kullanıcısı. Garanti kapsamında işlem yaptırdı. Siz de cihazınız için en iyisi Monster ile görüşün, sorununuzu bir şekilde çözersiniz. Bu tür işlemlerde dediğiniz gibi çok ısınmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…