Abra A5 V15.8 KC3000 ile tam performans verir mi?

SkyHawking

Hectopat
Merhaba.

şu modeli kullanmaktayım. Yetersiz hafızadan ötürü KC3000 1 TB SSD almayı düşündüm. Ancak sistemim PCI-e 4.0 kaldırır mı bilmiyorum. Bunu Monster müşteri desteğine sorduğumda şu cevabı aldım:

"Cihazınızın 2X M.2 SSD + 1X 2.5" Disk disk desteği bulunmaktadır. M.2 Slotunuz PCI-e-3.0 NVMe SSD desteklemektedir. 2.5" slotuna HDD/SSD takabilirsiniz."

Ancak KC3000 4.0 kullanmakta. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler.

2. M.2 SSD yuvası hakkında bilgi yok. Arayıp öğrenebilirsiniz.

PCI-e 3.0 olan karta 4.0 olan SSD takarsanız 3.0 performansında çalışır. Ben de 4.0 destekli SSD aldım ama 2.0 destekli anakartta kullanıyorum.

Geleceğe yatırım olarak da alınabilir, fiyatı uygun.

2. M.2 SSD yuvası hakkında bilgi yok. Arayıp öğrenebilirsiniz.

PCI-e 3.0 olan karta 4.0 olan SSD takarsanız 3.0 performansında çalışır. Ben de 4.0 destekli SSD aldım ama 2.0 destekli anakartta kullanıyorum.

Geleceğe yatırım olarak da alınabilir, fiyatı uygun.
Aradığımda müşteri temsilcisi bilgisi eksik. Buraya gönderin ancak öyle bakabiliriz diyorlar.

3.0 performansında çalışırsa 7000 mbps olan hızları ne kadar düşer bir tahmini bilgi verebilir misiniz?

@SkyHawking Hocam 1 TB dediğiniz zaman fiyatlar 2000₺ bandına çıkıyor zaten. Bence bu modeli araştırıp alın. Çok fazla önerilen bir model. Alın, geleceğe yatırım olsun. 🙂
Alıyorum o halde :)
Bu arada MH şunu dedi;

"Cihazınız üzerinde bulunan portların GEN4 desteği bulunmamaktadır. Maksiumum olarak GEN3 hızları olan 3500/3000 okuma yazma hızlarında destek alabilirsiniz. Cihazınız üzerindeki iki M2 portu GEN3 desteğine sahiptir."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı