Abra A5 V15 için RAM önerisi

ttokyo4

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Monster Abra A5 v15.5 kullanıyorum Abra A5 V15.5 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Ve de Single channel 8 GB (1x8GB) DDR4 2933MHz bir RAM'im var. Sorum şu ki ben Dual channel yapmak istiyorum ama elimdeki RAM'in aynı MHz ozelliğine vs. sahip RAM bulamadım bir tek Amazon'da var o da pahalı geldi biraz ben de karar veremedim. Elimdeki RAM'i satıp iki tane 4 GB Dual channel mı yapayım? Onun dışında ne önerirsiniz ve Monster satış mağazalarında kendileri değiştirebiliyor mu RAM'leri ve ellerinde RAM var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Z indirip SPD ve Memory kısmını bir atar misiniz hocam?
1663397902170.png
1663398009293.png

8 GB yetmediğinde yine sorun yaşarsınız direkt 16 GB RAM'e geçmeye çalışın.
8gb ram yetiyor aslında ama bu ramin özelliklerine sahip bir tane daha 8 gb ram bulamadığım için biraz kararsız kaldım

MHz değerleri farklı olduğu için sıkıntı yaşanır mı ya da Dual channel olur mu yine de?

MHz'leri farklı değil hocam içindeki RAM'de 3200 MHz ama işlemciden dolayi 2933 de çalışıyor, marka olarak da ayni zaten uyumlu olursa Dual çalışır.

MHz'leri farklı değil hocam içindeki RAM'de 3200 MHz ama işlemciden dolayi 2933 de çalışıyor, marka olarak da ayni zaten uyumlu olursa Dual çalışır.
Tamamdır hocam teşekkürler. RAM'i sipariş edeceğim o zaman.Monster teknik servise götürürsem rami takıp yükseltirler umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı